Turun messut!

POHTO MARTTI 29.12.2013 18:07

Katselin tuota messuesitettä kun tässä on jo oltu jonnin aikaa paikallaan ja alkoi tuota menojalkaa viettämään, mutta onko 60€ kohtuu hinta yhdeltä, mietin tässä. Vaikka köyhyyttäni en mainosta niin kuuskymppiä alkaa olemaan meikämannen kukkarosta liikaa. Parit kerrat käyneenä, taidan jättää väliin..tulipahan tuo nyt sanottua.

KARJALAINEN ALPO 29.12.2013 18:15

No onhan tuo paljon, kun yksin liikkuu. Hintaanhan sisältyy kaksi pääsylippua, mutta jos on yksin liikkeellä niin mihinkäs toinen lippu? Täytyy vain mennä baanalle iskuhommiin.

SILJAMÄKI ANTTI 30.12.2013 20:03

Kysy Sfc Turun porukoilta, onko yksin kulkeville oma hinta. Näin ainakin Lahdessa on ollut messutreffeillä.

LAINE RISTO 01.01.2014 18:57

olen aloittajan kassa samaa mieltä 60€ on liikaa jos tulee yksin. on myös niitä jotka eivät voi/pääse heti perjantaina ja silloin yhdestä yöstä ja yhdestä messulipusta 60€ on liikaa,ainakin minulle. nähtävästi on myös niin,ettei tarvitse laittaa eri hintaisia lippuja koska tulijoita riittää muutenkin.Siis vaihtoehdot on,ota tai jätä.

WILHELMSSON LEIF 02.01.2014 10:52

Kysyin muutama vuosi sitten ja oli sama hinta yksin.

KANTOLA TIMO 03.01.2014 22:39

Ihan selvästi tuolla treffiselosteessa sanotaan, että kymppi vähennetään, jos tulee yksin. Lisäaikuisista menee kans kymppi hengeltä.

ESKOLA PENTTI 04.01.2014 09:46

Kuten tuossa Kantolan Timo jo kirjoitti, niin hinnoittelu on kyllä selvästi ilmoitettu!

Lainaus alkaa: "TREFFIMAKSU 60.00€ sisältää 2 aikuisten messupassia sekä tarvittavat lastenpassit sekä lataus sähkön max 400W. Jos ajoneuvossa on useampia aikuisia, heille voi lunastaa treffimaksun yhteydessä lisäpassin 10€/kpl. Yksin matkaavilta vähennetään treffimaksusta toinen treffipassi 10€. " Lainaus päättyy.

Tuossa lisää, jos ei satu muutoin löytymään .. http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/caravan-show-camping/treffit

JANHONEN MATTI 04.01.2014 10:41

Kovin on heikoksi tuo meidän liiton asiantuntemus päässyt kun Turun messuilla 11.1. järjestettävän matkailufoorumin "Automatkalla Eurooppaan" asiantuntijaksi on pyydetty Autoliitosta asiantuntija. En kiistä Autoliiton asiantuntijan asiantuntemusta mutta minusta tämä ei profiloi SF-Caravania muualle Eurooppaan matkailuajoneuvoilla tapahtuvan matkailun asiantuntijana. Onko niin, että kuninkaalla ei ole vaatteita? Kuitenkin referaatti siitä mitä ohjelma käsittää on lähinnä karavaanarin Eurooppa-matkustamisen alkeita.

Kyllä tuon tason tietämys tulee löytyä omasta "talosta" jos järjestö käyttää nimenään SF-Caravan ry:tä.

HAAPANEN TIMO 04.01.2014 11:55

Täältä 5-6 äijjää sinne, parempaa tietolähdettä ei maasta löydy.

@timppa

MERIKALLIO VELI-PEKKA 04.01.2014 13:53

Matti, liitollahan on oma matkailuasiamies, liekö oikein palkattunakin, ja mielestäni sain aikanaan melko hyvätasoisen vastauksen häneltä kyseltyäni Kroatiaan matkustamisesta..Jospa ne meidän omat asiantuntijamme ovat paremmin edustettuina sitten Helsingin matkamessuilla.

Käyttäjän lisäys viestiin 4.1.2014 klo 13:55:43 Timpan kanssa just samaa mieltä, voisinpa heidät nimetäkin, vaan kun en syyllisty ihmisten luokitteluun.

JANHONEN MATTI 04.01.2014 14:26

Veli-Pekalle Kyllä tuo liiton matkailuasiamies tuli mieleen juttua kirjoitteessani. Kirjoitin juttuun jopa Apu -lehdessä aikoinaan olleen otsikon "Missä Jallu luuraa" mutta pyyhin sen pois ennen lähettämistä.

Lienee muutenkin olla paikallaan antaa pieni lahja 50-vuotiaalle järjestölle. Sen verran olen aatteen mies, että luovutan tarkoin harkitut strategiset tavoitteet vapaasti ilman korvausta liiton käyttöön.

Ja ne ovat: Liitolle pitäisi kehittää tulevaisuutta ajatellen kolme strategista tukijalkaa joiden ympärille ja varaan käytännön toiminta ohjataan. Liiton pitää tulevaisuudessa olla;

jäsenyhdistysten ja jäsenyhdistysten jäsenien edunvalvontajärjestö oman toimialansa asiantuntijajärjestö jäsenten - myös yhdistysten henkilöjäsenten - palvelujärjestö

Tulevan toiminnan pitää vastata kaikilla kolmella päätoimintalohkolla ajassa ja ennen kaikkea potentiaalisten jäsenten päässä olevaan kysymykseen - mitä minä tästä saa? Jos liitto ei kykene profiloitumaan uudelleen kaikilla em. toimintalohkoilla suhteellisen nopeasti, niin ongelmia on tiedossa.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 05.01.2014 12:09

No tuohan on Matti taivahan totta kaikki, eikös tuo kaikki lue liittomme säännöissäkin.

Tuo ihmeellinen järjestöbyrokratia vaan estää niin tehokkaasti jäsenistön äänen kuulumisen ja asioiden pöllyttämisen. Jäsenyhdistysten pari hemmoa sanelee toimintatavat ja lähettää liittokokousedustajat tekemään päätöksiä. Kaikki tietävät, että he eivät edusta jäsenistön mielipidettä. Heikko ja turha puolustautuminen on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa oman yhdistyksensä toimintaan. Kyse näennäisdemokratian puolustuksesta, millä ei tänä päivänä mitään virkaa.

Meillä on halvat pelit ja pensselit jäsenistön mielipiteiden ja mielialojen mittaamiseen. Miksi niitä ei käytetä ja yritetä lähestyä jonkinlaista jäsendemokratiaa? Nlo siksi, että vakiintuneet asetelmat saattaisivat järkkyä, ja kahvikassaa tulisikin hoitamaan sopivan sijasta pätevä.

JANHONEN MATTI 05.01.2014 15:27

Se on Veli-Pekka tuo jäsendemokratia hankala asia. Eihän sitä silloin tiedä kenellä valta on kun se on jäsenillä. Parempi vaan pitää pienellä itseään täydentävällä piirillä. Tästä seuraa, että moni yhdistys onkin jo käytännössä säätiö, sekä hallinnon että omaisuuden hallinnan osalta.

Toinen asia on tuo liiton ja yhdistysten sääntöjen noudattaminen. Säännöt on järjestön perustuslaki, eikä mitkään tavat tai sovitut käytännöt niiden noudattamisesta vapauta. Meidänkin osastossa "järjestödemokratia" on viety niin pitkälle, että hallitus valitsee jo liittokokousedustajatkin! Tämän kehityksen huippu nähtiin viime kevään liittokokouksessa Kuopiossa jossa liittokokouksen puheenjohtaja oli valittu edustajaksi sääntöjen vastaisesti. Olisipa tullut mukava rumba, kun joku yhdistyksistä olisi kannellut asiasta. Järjestön johto tiesi tämän mutta antoi silti valinnan tapahtua. Liittokokouksessa on kysymys nimenomaan liiton jäsenyhdistysten jäsenkokouksissaan valitsemien edustajien kokouksesta. Liittokokousedustajien valintaa ei voi delegoida hallitukselle koska se on säännöissä määrätty nimenomaan yhdistyksen jäsenkokouksen tehtäväksi.

Ei tässä asiassa tarvitse minua usko mutta voisi liitollekin olla hyväksi tutustua OTT, professori Heikki Halilan kantaan asiassa. Asia selviää ymmärtävälle lukemalla Heikki Halilan väitöskirjan "Toimivallan jako yhdistyksissä".

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.