Levilehdon kassa täynnä ?

LATVALA MARKO 28.12.2013 18:00

Sattuipa tänään iltapäivällä Levillä. Tultiin vaimon kanssa rekalla Leville ja tarkoitus viettää mukava ilta ja jatkaa matkaa huomenna. Sattui tämä Levi sopivasti matkan varrelle. Olen aina halunnut kannattaa caravan-alueita, niin nytkin. Menimme Levilehtoon ja kerroimme olevamme karavaanareita, nyt tosin rekalla liikkeellä ja haluaisimme saunaan. Heillähän on kuitenkin saunat lämpimänä karavaanareita varten. Ja tottakai olisimme maksaneet varmasti riittävän korvauksen. Mutta vastaus oli ehdottoman kielteinen. Saunaan pääsee vain yöpymällä alueella. Oltaishan me voitu yöpyäkkin ja maksaa leirintämaksu, mutta eipä rekka sovi pihaan. No onneksi leviltä löytyy vielä asiakkaita palveleviakin yrityksiä ja saunaan päästiin.

VÄLIAHDE JUSSI 28.12.2013 19:16

Marko Ei siellä meitä työmiehiä kaivata näköjään enpä,onneksi monesti ole käynytkään eipä, näköjään tarvii käyväkkään.Mella on meekeläisille hyvä paikka. Sen kerran kun,työmies vie vaimosa jonnekin reisullaan pitäähän nyt hänet nyt sentään vastaan ottaa. Hyvä kun,asia ratkesi näin levähdä nyt rauhassa,älä anna tämän pilata reissuasi. Tiijänpä ainakin pysyäpois moisesta Levilehdosta, suosittelen muillekkin karavaanareille sieltä,pois pysymistä.

MÄKELÄ MIKA 29.12.2013 10:40

Siellä on varmasti niin ärhäköitä kausipaikkapoliiseja ettei vastaanottohenkilökunta uskalla soveltaa?

KOISTINEN TOIVO 29.12.2013 11:10

Äkkiä aatellen, olisi varmaan onnistunut hyvällä tahdolla majoittaa rekka portin ulkopuolelle yöpymismaksua vastaan. Ette liene edes olisi sähköä ollut vailla, ettekä kensan tyhjennystä. No ehkäpä he pärjäävät sitten ilman meitäkin, noin niinkuin myötäeläen. Toivopoika

LAINE MARKKU 29.12.2013 11:22

Meillä on taas erittäin hyvä kokemus Levilehdosta viime pääsiäisestä. Pojan perheen yllättävä saapuminen Leville Norjasta muutti suunnitelmamme olla asuntoautolla Ylläksellä ja soittelimme Levilehtoon, joka oli täynnä. He järjestivät kuitenkin pariksi yöksi meille tilapäispaikan, johon sai sähkön ja muut palvelut toimivat erinomaisesti. Parin päivän jälkeen saimme portin läheltä hyvän paikan, josta pääsi mukavasti rinteeseen ja ladulle. Palvelu oli ystävällinen ja toimiva. Ymmärrän hyvin kun kyseessä on suuri alue, jossa saunat ovat aina täynnä, ettei ulkopuolisia oteta ilman yöpymistä, koska kysyntää varmaan olisi. Uimahallihan on aivan lähellä, joten saunamahdollisuus löytyy varmasti.

LATVALA MARKO 29.12.2013 12:14

Kyllähän sauna löytyi. Vastaanottovirkailijalta oli kyllä jäänyt ystävällisen asiakaspalvelun kurssi käymättä. Alue ei ollut täynnä. Enkä usko, että ulkopuolisia saunojia olisi ihan haitaksi asti, koska lähes kaikki lomalaiset asuvat hotellissa tai mökissä.

SUOKKO OIVA 29.12.2013 14:47

Onkos maailma muuttunut nyt sellaiseksi että on sitten vasta karavaanari kun on petiautolla liikkeellä tai paskahuusi auton perässä. Luulisi että pelkkä jäsenkortti riittää...pitääpä yrittää soputua muuttuneeseen maailmaan tai sitten erota yhdistyksestä.

KORTESALMI MINNA 29.12.2013 23:58

Ei tuonne levilehtoon voi kyllä aidan ulkopuolelle majoittua mistään suunnasta ainakaan rekalla tai tukkii ajotien on tien laidassa joka suunnalta :)

VÄLIAHDE JUSSI 30.12.2013 19:00

Minnalle Kyllä kokenu rekkamies tietää aivan varmasti minne jättää rekansa niin että,siitä ohi pääsee,muu liikenne.

KORTESALMI MINNA 31.12.2013 15:47

Olkoonpa kuinka rekkakuski sompailija tahansa niin ei se ojaan rekkaansa halua parkata hänkään kun aita on vastassa eikä levikettä :)

HELIN JUHA 31.12.2013 16:58

Tällaisen leirintäalueita leiriytymiseen käyttävän mielestä on ihan oikein, että alueen leiriytyjien mukaan mitoitetut palvelut on varattu alueella leiriytyville eikä kaikille ohikulkijoille riippumatta heidän taustoistaan. On helppoa ajatella että eihän se ketään haittaa jos MINÄ käytän tämän kerran palvelua, mutta kun noita MINÄ-ihmisiä riittää helposti jonoksi asti niin heidän on parempi mennä saunaan vaikka uimahallille.

Rahtarina varmaan olet sitä mieltä ja tiedät sen ettei vapaa-ajalla kuulu käyttää rahtareille ja bussikuskeille huoltoasemilla tarjottuja erillisiä taukotiloja tai saunoja, vaikka matkailuautolla siihen huoltoaseman pihaan yöksi jäisikin nukkumaan.

KORHONEN JORMA 02.01.2014 17:15

Olin menossa syyskuun alussa Ruskamaratonille ja markkinoille aikaani viettämään. Soittelin Virpiniemestä Levilehdon tilannetta, jonka epäilin täynnä olevan.Arvailuni sattui aivan nappiin. Täynnä.. Kun saavuin Leville, menin huvikseni kysymään tilannetta.Ja mitä minä kohtasin,,,,Kohteliaimman viehättävän virkailijan, jota koskaan en 20 vuoden aikana, joita levillä olen ruska aikaan viettänyt,ole onnistunut näkemään! Paikka oli tosiaan täynnä, mutta tämä viehättävä virkailija puoli tuntia askaroituaan, muisti, että sinne alas han ei yksi porukka tule! Hän olis antanu mulle sen, jota kuitenkaan en sitten ottanut. Olen yleensä saanut Levilehdosta erittäin hyvää palvelua, joka joten kuten lapin lisineen on kumminkin miellyttänyt! Mutta tämän syksyn palvelu oli aivan omaa luokkaa! Ja pöydällä oli reilusti käyntikortteja, jonka myös as. autooni vein! ( meinaan virkailijasta ) Kiitos ja hyvää talvea, Ruskassa tavataan!

VÄLIAHDE JUSSI 03.01.2014 14:57

Toki tehkää miten tahdotte,mutta minua ette,sinne saa.Onhan se hyvä kattoo ketä ottaa majoitumaan kun,raha kirstu on täynnä. Minustakin siellä on aina ollut ala-arvoinen palvelu varsinkin meille jotka,näillä vanhoilla vehkeillä kuljetaan. On erittäin hyvä että,joku toi totuuden esiin ko.Paikasta.

YLINIEMI SEPPO 06.01.2014 08:49

http://www.hs.fi/kuukausiliite/Kiukkuisen+rekkakuskin+kyydiss%C3%A4+Espanjaan+ja+takaisin/a1388633170719?ref=tf_iHSisboksi630&jako=9ca4dc6fcfb14a452b11c1ec47148a62

ESKOLA PENTTI 06.01.2014 09:31

Useimmiten kolikossa on kaksi puolta ja usein ne ovat vieläpä erilaisia? Tässäkin kolikossa näkisi mieluusti myös toisen puolen?

STRÖMMER HEIKKI 01.02.2014 12:50

No mutta kylläpä suhtautuivat nuivasti rekkakuskiin. Ehkäpä ensi kerralla koitat mennä asuntovaunusi kanssa rekoille/rekkakuskeille tarkoitettuun taukopaikkaan toteamaan että kohtelu on vähintään yhtä nuivaa.

STRÖMMER HEIKKI 01.02.2014 14:44

Helinin Juhalle. Samoilla linjoilla ollaan. Itsekin Rahtarina ja Karavaanarina olen kuullut tulikiven katkuista kommenttia " kusisesta panosuulista", kun olen huoltoaseman pihassa pysäköinyt lähes rekan mittaisen asuntovaunuyhdistelmäni ( 15m) rekoille tarkoitettuun parkkiruutuun, eikä siinä nyt ollut kysymys kuin kahvilla käymisestä.

KERTTULA PEKKA 01.02.2014 19:27

Olen ollut siellä pari kertaa muutaman yön ja hintaan nähden hyvä paikka, verrattuna siihen toiseen kalliimpaan vaunualueeseen. Levilehdon lähelle rekan pysäköintiin ei ole mitään mahdollisuuksia koska tie on kapea ja mutkainen, Jussikin tietäisi, jos olisi käynyt sielläpäin. Kyllä rekkamiehenä menisin levin kylpylään, siellä on monta saunaa ja "allasbaari". Sadanmetrin päässä kylpylästä pysäköintipaikalla oli rekkoja yötä, Samoin näitä meidän uretaanipönttöja.

VÄLIAHDE JUSSI 02.02.2014 07:57

Kertulan Pekka Lue aloitus ja hänen näkemyksensä rekansopimisesta pihaan,kyllä hän ammatti- miehenä tietää sen mihin väliin hän pystyy tuikkaamaan retelinsä.Minä luotan Markon arvioon enenmän.Mitä Heikki edellä puhui tuosta rekan mahtumisesta parkiin on ihan totta,ahasta se on,mutta kyllä se sinne sopii johonkin,parkiin. Mulla on aikaa näillä reisuilla olla häritsemättä nukuvaa rekkakuskia ja ajaa vähän kauvenmaksi. Joka tapauksessa Marko ja hänen vaimonsa tuntivat ettei,he ole tervetulleita tällä kertaa,mutta mulle riittää kaverin kokemukset ko.Paikasta sinne ei minua saa.Tietenkin on noita maksettuja kehujia paikasta kuin,paikasta,valitettavasti.

STRÖMMER HEIKKI 02.02.2014 14:24

Väliahteen Jussille. Tuolla ulkomailla matkatessa ollaan monestikin oltu yötä rekkaparkissa. Osataan kyllä mennä rekan viereen ihan nukkuvaa kuskia häiritsemättäkin, ja rekkakuskikin osaa ulkomailla lähteä parkista ihan häiritsemättä nukkuvaa karavaanaria, mut täällä kotomaassa se on sit vähän huonompaa.

VÄLIAHDE JUSSI 02.02.2014 15:18

Heikki Onpaljon niitä kulkijoita jotka eivät,tuota vapaalla lähestymistä hallitse,valitettavasti. Venäläiset lyö siinäkin lajissa meekeläiset,mennen tulen.

YLINIEMI SEPPO 17.02.2014 08:03

Ei niin hirveesti tarte ihmetellä Levilehdossa ollut tilaa rekalle,kun joutokäynti systeemi on mitä tuolla toisaalla kirjoitit.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.2.2014 klo 08:10:02 Ei ole tarkotettu kettuiluksi tuo komentti :-)

NORDSTRÖM SEPPO 17.02.2014 08:50

No niin Seppo. Eihän aloittaja ollut menossakaan Rekalla alueelle. Kysymys oli saunaan menemisestä ilman autolla majoittumista. Näinhän ne maailmankin konfliktit syntyy, väärinymmärtämisistä.

LATVALA MARKO 17.02.2014 09:37

joopa joo, en olisi halunnu rekkaa oottakaan saunaan mukaan, oltais vaan rouvan kanssa käyty.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.2.2014 klo 10:34:22 Lukemisen puutteessa tai lukemisen ymmärtämisessä parantamisen varaa.

YLINIEMI SEPPO 17.02.2014 16:29

Niin eihän lukemisen ymmärtäminen ole MINULLAKAAN häävi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.