Vapriikki Tampereella

PALM PEKKA 15.10.2013 16:09

Hienosti sisustettu ja saatu monta museota saman katon alle MUTTA VAIN noin 20 parkkipaikkaa eikä tietoakaan P-alueista kävelymatkan päässä. Pitkätukkaiset kangaskenkäiset kaupunkisuunnittelijat lähetettävä Siperiaan. Muuten Terrakottanäyttely itsessään on vaikuttava. ITE

HALMEENMÄKI JUHANI 15.10.2013 17:57

Niin oli, onneksi oltiin ajoissa aamulla niin saatiin ruutu.

ANTTILA MARKKU 15.10.2013 20:15

Hetki pieni?Eikö siinä vapriikin vieressä ole se Plevnan pysäköintitalo ja Frenkkelin pysäköinti luola ja siinä ulkoalueella pysäköintialue?Ja mikä se nyt on katu siinä Komedia teatterin takana siinäkin on pysäköintitalo?Siinä Oikeustalon ja juhlatalon takana ei varmaan olekkaan kuin se 30 paikkaa.

HALMEENMÄKI JUHANI 15.10.2013 21:01

No tämmöinen turisti kun seurasi Vapriikin viittoja niin eipä missään neuvottu moisiin.

PALM PEKKA 16.10.2013 07:04

Minäpä laitoin viikkoa aikaisemmin sähköpostissa kyselyn eikä parkkitaloista ym. puhuttu vastauksessa mitään. On tietysti mahdotonta järjestää isoja pysäköintialueita kaupungin keskustaan mutta ei mahdotonta vähän sivummalle ja sieltä kuljetus vaikka niin että sisäinen liikenne ajaa välin normaalilla reitillään. Tästä vaan pitää tiedottaa. Kävelisin kyllä ja ihailisin kaupunkia mutta kun työtapaturman jälkeen tuo ei onnistu. Tuo parkkiongelma ei ole ainoastaan Tampereen vika ja autoviha on jo ylittänyt lippu ym tulojen arvon toiminnassa. Hrlpompi anoa valtiolta tukea verorahoista. ITE

ANTTILA MARKKU 16.10.2013 12:04

Nyt Palm tökkäsi ikuisuus ongelmaan.Puhutaan kauniisti pysäköinnistä ja joukkoliikenteen hyödyntämisestä taajamien ulkopuolella olevilla pysäköinti alueilla.pas...marjat.Kuka on nähnyt taajamien reunoilla parkkialueen jonka reunalta kulkee bussi,juna,ratikka kohtuu vuorovälein n,10min kumpaankin suuntaan?Siellä missä tuollainen vuoroväli kohti keskustaa toteutuu ei ole tilaa pysäköintialueelle.Nuo pysäköinti talot ovat sellaisia rahastus automaatteja ettei satunnaisesti keskustassa asioivalle tuollainen 6h tai yli ole mitenkään taloudellisesti mahdollista.Pelkkä pysäköinti kenttä taas on todellinen valintatalo varkaille ja muille vandaaleille.Tuollaiset liityntä pysäköinnit kerran päivässä kulkevaan liikennöintiin eivät vastaa tarpeeseen.

TURUNEN HEIMO 17.10.2013 21:35

Viime kesänä käytiin jopa kahdesti ja heti löytyi kadunvarsipaikka autolle. Vapriikin piha on sen verran ahdas ettei sinne kovin mielellään pitkällä autolla mene. Aivan läheltä paikka ei kuitenkaan löytynyt, jouduimme kävelemmään ainakin kolme minuuttia.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.