Siikamarkkinat

KARJALAINEN ALPO 13.10.2013 07:48

Ajelimme perjantaina Nallikariin yöksi ja siellähän oli aika paljon porukkaa.

Eilen sitten tulimme tänne Hailuotoon Siikamarkkinoille. Siika ostettiin, tuoreena ja savustettuna. Illalla sitten yöksi tänne Ranta-Sumppuun ja söimme savusiikaa, hyvää oli.

Aika kallis paikka, kahdelta hengeltä sähköpaikka 27 €:a. Eli sama kuin Nallikarissa. Paikan taso ei kuitenkaan ole sama.

Jonkin verran on vaunuja ja autoja, ehkä reilut 10. Osa on kausipaikkalaisia.

Kova tuuli mereltä. Meri kohisee ja auto keinuu.

PÖNTINEN PEKKA 13.10.2013 13:25

Mikäs siellä Sumpussa on muuten meininki nykyään? Ei ole tullut vuosiin käytyä. Onko huoltorakennuksia uusittu ja näkeekö nykyisiltä vaunupaikoilta ylipäätään koko merta enää? Rannemmaksi lienee rakennettu jotain lomaosakkeita?

KARJALAINEN ALPO 14.10.2013 06:18

Paikkaa pitää hollantilaspariskunta, joka ei osaa juurikaan suomea. Paikkaa ei ole uusittu, mutta kyllä siellä yö meni. Huonompiakin paikkoja olen kokenut. Ravintolassa saa juotavaa ja syötävää. Hyvin suppea lista. Emme löytäneet sopivaa ja söimme autossa. Viiniä on kahta laatua punaista ja valkoista. Olut laatuja ehkä oli useampia samoin kuin väkeviäkin.

Vähä kuin Venäjällä Kostamuksessa ravintola Ainossa.
Tarjoilija kysyy; mitä haluaisitte syödä? lihaa vai kalaa? Ja vastaa itse saman tien; Noo tänään ei ole kalaa!. Valinta oli helppoa. Söimme siis lihaa.

Meri ei näy, mutta meren pauhina kyllä kuuluu. Sinne rannallehan pääsee kävelemään. Mielenkiintoinen paikka. Emme ole käyneet siellä noin 20.vuoteen. Menemme sinne vielä joskus uudestaan-

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.