Siikaranta

KORHONEN PAULI 23.09.2013 12:43

Minkähänlainen alue on Siikaranta Reposaaressa. Näyttäis olevan auki syyskuun loppuun. pkk

MÄKELÄ JUKKA 23.09.2013 20:57

Jos pitää luonnon rauhasta,niin voin suositella.Rauhallinen paikka,ja meren aallot mahtavaa kuunneltavaa,jos sattuu tuulinen päivä. Sellainen luonnonvallassa oleva,ei ylimääräisiä istutuksia,ei kylläkään hiekkarantaa,jos sitä etsii.Kallioista aluetta. Itse ainakin viihdyn paremmin,kuin yyterin leirintäalueella.On vaatimuttamuudessaan kuitenkin suosikkipaikkojani.Rantaa pitkin kulkee kiva metsäpolku,jos tulee kauppaan asiaa reposaareen.Makuasioita siis,mutta itse pidän paikasta.Kolme juhannusta siellä viettänyt ja muutenkin usein käynyt,vaikka yyterin rannalla päivät olisinkin,niin sinne yöksi mielelläni suunnistan.

PÖNTINEN PEKKA 24.09.2013 12:22

Kuuluu suosikit- kansioon meilläkin. Vaikka vasta viime kesänä löydettiin. Ei pahan hintainen, upea sijainti meren rannassa, komea kallioinen ranta, ystävällinen palvelu ja ennen kaikkea kaikki paikat ovat siistissä kunnossa aina kemssan tyhjennyshuonetta myöten! Kesällä wc:n lavuaarin vieressä oli koko ajan tuoreita kukkia jne Fillari/kävelymatkan päässä saaren eteläkärjessä on tasokas ruokapaikka Merimesta. Esimerkiksi paistettu siika tyrninmarjalla maustetulla kastikkeella oli ainakin meidän makuumme.

KORHONEN PAULI 24.09.2013 18:56

Kiitos vinkeistä. Täytyy käydä viikonlopulla siellä. pkk

KORHONEN PAULI 01.10.2013 15:06

Oli kiva paikka.Suosittelen. Täytyy mennä ensi kesänä oikein polkupyörien kanssa ja käydä kiertelemässä siellä Reposaaren keskustassa. Hienon näköisiä vanhoja taloja oli siellä. Uimarannassa oli valtava määrä lintubongareita kun oli kuultu jonkun erittäin harvinaisen linnun laulua siellä pusikossa.pkk

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.