Ajotaitomerkit ja Lyhtyjen Yö, Pitkäjärvi, 30.8.-1.9.2013

MATTILA ARTO 26.08.2013 22:49

Onkohan näille treffeille missään tarjolla mitään tietoja? Kuten esim.

treffien hinta ja mitä siihen kuuluu ajotaitomerkkien ohjelma/aikataulu, toimintaohje, millä kalustolla ajo ajetaan jne., mikä tämä lyhtyjen yö on?

Tapahtumakalenterissa https://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/?x29259=93347099 ei ole kerrottuna mitään muuta kuin paikka ja aika.

Kiitokset etukäteen!

ANTTILA MARKKU 27.08.2013 09:55

Katsoitko Pitkäjärven kotisivulta?Ainakin lokakuun alussa olevan "rosvopaisti"tapahtuman hinnat löytyivät kotisivulta.

TARVAINEN TIMO 27.08.2013 10:20

Kiitos mielenkiinnosta tapahtumaamme kohtaan ja vilpitön pahoittelu vaillinaisesta tiedosta niin täällä kuin omilla sivuillammekin.

Lyhtyjen Yö on perinteinen kesäkauden päätös, nimi treffeille juontaa aikaan kivi ja miekka, noin 25-vuoden päähän siis. Venetsialaiset, valotreffit, valojuhla vaan Pitkäjärvellä siis Lyhtyjen Yö.

Itse ohjelma viikonloppuna painottuu yhteiseen oloon ja sitten aktiviteetteihin lauantaina. Päivällä on mahdollisuus suorittaa ajotaitomerkkejä virallisella radalla, virallisessa valvonnassa. Moni ajaa omalla vetoautolla, yhdistyksellä on käytössä mittoihin sopiva keskikokoinen matkailuvaunu. Matkailuauto on sponsorin ja malliltaan tätä kirjoitettaessa tuntematon. Merkkisuoritukset lauantaina aamusta alkaen ja ellei aika riitä, niin jatko sunnuntaina.

Lapsille on omaa ohjelmaa, mm.teemoihin sopivaa lyhtyjen askartelua lasipurkeista ja taitoajoa polkupyörällä.

Illan pimetessä Pitkäjärven SFC-alueen valaistus sammutetaan ja paras valaistus palkitaan äänestyksen perusteella. Iltaa jatketaan takkatuvalla karaoketanssien merkeissä.

Treffimaksua ei sen kummemmin peritä eli käytössä on normaali aluemaksu, sfc-hinta on 15€/vrk. Hinta sisältää saunat yleisillä vuoroilla, ohjelman ja hyvän tunnelman.

Tervetuloa!

MATTILA ARTO 27.08.2013 12:01

Siinähän sitä tuli rautaisannos lisätietoa - kiitokset!!

Hyvältä näyttää, taitaapa suunta viikonloppuna olla kohti Kokemäkeä. :-)

Terveisin, Arto

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.