Kukkian-Isosaari

HOLMSTRÖM JAANA 22.08.2013 20:40

Tietääkö kukaan Kukkian-Isosaaresta, onkohan se vielä toiminnassa? Näyttää olevan ainakin Google Map`issa, muuta tietoa en löydä. Kaikki tieto olisi tarpeen.

PALM PEKKA 23.08.2013 10:45

Viimeisin tieto joka minulla on, on se että alueella on enää sellaisia jotka ovat tavallaan kausipaikkalaisia. Siitä on kymmenen vuotta kun viimeksi kävin ja oli jo silloin huonossa kunnossa. ITE

ASIKAINEN MATTI 23.08.2013 11:01

Vuosia sitten kävimme ja ajoimme alueen ympäri. Oli korkean heinän valtaama ja vaunut olleet vuosikausia sijoillaan katot sammaloituneina. Kierroksen tuloksena ajoimme pois ja suuntasimme Telarantaan.

LUOTO KARI 23.08.2013 21:03

Käytiin siellä keväällä 2010, viikko ennen vappua. Alunperin oli tarkoitus mennä Sappeelle, mutta koska paikalla ei ollut ristin sielua, lähdimme Kukkian-Isosaareen. Soitimme etukäteen ja meille luvattiin laittaa sauna lämpimäksi. Vastaanotossa ei ollut ketään ja muutenkin paikalla oli vain muutama kausipaikkalainen. Alue oli tosiaankin jo parhaat päivänsä nähnyt. Mutta sauna oli lämmin ja puhdasvetisessä järvessä oli kiva uida. Poislähtiessämme pudotettiin aluemaksu edelleen miehittämättömän vastaanoton "postilaatikkoon". Jos haluaa rauhallista paikkaa eikä aseta rimaa turhan korkealle, niin mikä ettei.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.