Kesäreissu nro1, 2021

Petri Hannula 28.06.2021 10:55

Kesäkausi 2021 käynnistyi katsastuksella ja kohtuullisen laajoilla huoltotoimenpiteillä ennen reissuamaan pääsyä. Matkailuautoa ostaessa EI kannata luottaa siihen, että katsastus on mennyt läpi juuri aiemmin. Etupäässä oli "pari" kohtaa sähkönsulatettavaksi. Sen verran oli pehmeitä kohtia, että jos ne olisi löydetty ajoissa, niin aika pienillä operaatioilla olisi selvitty. Nyt puuhastelua oli hieman enemmän. Samalla vauhdilla tuli hoidettua kuntoon jakopään remontti ja hitsauksen aikana hieman osumaa ottanut jarruputki. Alla on myös uudet kesäkiekot ja koska pari hitsattavaa kohtaa oli jousikotelossa, niin etupyörien eteenpäin suuntaus piti hoitaa kuntoon.

https://youtu.be/_GxfmZuvYyE

Reissu itsessään eteni reittiä: Rovaniemi-Salla ( Poropuisto, Aihkipetsi )-Kuusamon Tropiikki-Hyrynsalmi ( p-paikka pohjoisesta päin tultaessa )-Lieksa ( Pielisenmuseo )-Kitee(Syrjäsalmi, NightwishStory ) -Parikkalan patsaspuisto-Kummakivi-Sahanlahti ( Puumala )-Lahti-Tampere-Lavia-Kristiinankaupunki-Ylivieska-Raahe-Oulu-Rovaniemi. Kilometrejä tuli reippaasti ja aikaa kului paripäivää yli pari viikkoa. Yksi yö ( Sahanlahti ) oltiin leirintäalueella. Säänhaltijat olivat myös suosiollisia kelien puolesta. Sadetta oli yhtenä iltapäivänä ja kesämyrskykin osui yön ajaksi. Tosin käpyjen tippuminen katolle kesken parhaiden unien ei ole kivaa.

Seppo Svärd 28.06.2021 11:43

Hei, olipa kiva video!

Petri Hannula 29.06.2021 13:55

Kiitoksia! Näitä videoita on yllättävän kiva leikellä aina reissun jälkeen. Niiden kautta on vielä helppo jälkikäteen muistella mitäs kaikkea vastaan reissun aikana tulikaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.