ÄHTÄRI ZOO

Eero Leinonen 25.05.2017 20:13

Vaikeaksi meinasi mennä yöpaikan saaminen! Saavuimme Ähtäri Zoo Camping Mekkorantaan vain havaitaksemme paikan olevan kiinni. Visiitti paikan kotisivuille kertoi vuokramökkien hinnat 26.5. eteenpäin mutta mainintaa caravan-alueen auki- /kiinni olosta ei löytynyt. Soitto päärakennuksen seinältä löytyneeseen numeroon kaksi kertaa: ei vastausta.
Ajaltuamme aikamme päädyimme syömään lähellä olevaan pitseriaan. Sen henkilökunta vakuutti meille, että paikka on auki, auennut jo toukokuun alussa. Hekin yrittivät soittaa samaan numeroon, ei vastausta. He kuitenkin tiesivät kertoa, että ko. camping on jotenkin yhteyksissä zoohon, joten he opastivat meidät hotelli Mesikämmenen vastaanottoon. Yritimme nyt jo neljännen kerran soittaa campingin numeroon: ei edelleenkään vastausta.
Soitto hotelli Mesikämmenen vastaanottoon vahvisti, että camping-alue aukeaa vasta huomenna 26.5. mutta voisimme kuitenkin yöpyä vaunun kanssa alueella. Niinpä veturin nokka uudestaan kohti eläintarhaa ja hotellin respaan ilmoittautumaan.
Taaskaan ei ole naapureita lähimailla?

Eero roista.

Sirpa Eskelinen 25.05.2017 21:42

Elämä ilman naapuria voi olla ikävystättävää, mutta elämä "inttäjän" seurassa voi olla rikastuttavaa.

Toivon, että leiriydymme, jossakin, jolloinkin ja rakennamme yhteisen leiritulen.

Odotellessa

sirpa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.