Hiilimutka Vieremällä

RYTKÖNEN MARTTI 22.08.2006 12:40

Kylläpäs osasi olla ystävällinen vastaanotto eka kertaa käydessä Hiilimutkassa.

Mahottoman luonnonkaunispaikka nurmikenttineen järven rannalla. Saunat ym tilat esimerkillisen siistissä ja hyvässä kunnossa.

Terv isäntä-emäntäparille vk 33 lopulla. Tullaan toistekin.

JOKITALO JARKKO 23.08.2006 08:02

Tuossa Hiilimutkassa on se "vika", että siellä käyntiin saattaa jäädä jopa "koukkuun". Itse olen käynyt siellä kaksi kertaa ja molemmilta kerroilta jäi mieleen juuri samanlainen kokemus kuin ketjun aloittaja on kirjoittanut. Mietimmekin, että onko se Pohjois-Savolainen luonteen piirre, joka vaikuttaa tuon ystävällisen palvelun ja avoimen ilmapiirin.

TENHUNEN KYÖSTI 23.08.2006 10:49

Tänä kesänä, kolmisen viikkoa sitten, kävin itsekin Hiilimutkassa ensimmäistä kertaa, vaikka olen syntyisin sieltä Ylä-Savon (on Pohjois-Savoa) lempeiltä mailta. On vaan tullut oltua turhan kauan maailmalla. Siis saattaa olla, että menee hieman "oman kehun" puolelle, kun sanon: kerroittepa veljet totuuden. Samaa ystävällisyyttä olen saanut kaikilta samaan toiminta-alueeseen kuuluvilta SFC-paikoilta: Alatalo, Jokiranta, Rekiniemi, Hietajärvi... Tosi upeissa maisemissa olevia, erittäin hyvin hoidettuja paikkoja kaikki tyynni. Onhan näitä tietysti samanmoisia toki ympäri Suomen niemen. Onneksi! Mutta valitettavasti kohdalle sattuu joskus repsahtaneitakin alueita. Valitettavasti. Pankaahan näillkin hihat heilumaan! SFC-järjestönä on täyttänyt ainakin allekirjoittaneen aloittelevan vaanarin toiveet moninkertaisestti. Hinnoitelukin on tätä nykyä kohdallaan ainakin noiden hyvin hoidettujen alueiden osalta. Siinähän se tämä hieno kesä mennä hujahti kulkurin elämää eläessä. 12953 km on tältä kudelta mittarissa ja syksy on vielä edessä. Adrian reissu teki km-lukemaan puolet. Hyviä reissuja toivotellen: Kyösti Koillis_Savosta(Kuuluu myöskin Pohjois-Savoon)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.