Helsinki sulkee kaupungin sisäänajoteitä

Kaj Nyyssönen 13.12.2021 17:55

Kutsuu sitä bulevardisoimiseksi IS kirjoittaa tänään Länsiväylän sulkemisesta tai supistamisesta. Helsinki pyrkii ilmeisesti saamaan samanlaisen ideaali tilan kuin 1917 pääkaupungissa. Järkevänä bulevardisointina pidän Vantaan kentän Bulevardisointia.

1917 Helsingin kaikki maarajat oli suljetut ja kaupungissa vallitsi nälän hätä. Siis miksei kaupungin rajalle aseteta tulliportit takaisin. Sata auto tunnissa päästetään läpi per tie.

Bulevardisointi sopii hyvin Vantaan kentälle kavennetaan kiitoradat 25m levyiseksi ja rakennetaan kerrostaloja kiitoradan varsi täyteen. Saamme täydellisen Seutulan kaupungin osan jossa on valmiina hyvät kulkuyhteydet ja kaikki sosiaaliset tilat valmiiksi rakennettuna.
Helsinki satsaa raideyhteyksiin ja saa siten kolme uutta lentokenttää kaupan päälle
-20min juna Helsinki-Tallinna kentälle
-tunnin juna Helsinki - Tampere kentälle. Tampere juna kulkemaan kentän kautta.
-tunnin juna Helsinki - Turku kentälle.
Heureka Helsinki olisi maailman ainut kaupunki kolmen T:n kentällä.

Heikki Kaipainen 14.12.2021 22:08

Moj Kaitsu..mulla on Koti Ullanlinnassa Huvilakadulla..luukut kiinni ja julkinen toimimaan..niinhän me kuljetaan kun Roomassa kipaistaan ja Pariisissakin..mitä tänne puskee kun on Ikea-liike Isot Omput Espoossa ..Kalasatama Sörkassa Pasila just avattu yms..yms.. kyllä sen juustosiivun ja leivän meidänkin läheltä saa (siwa) tulkaa ja tutustukaa Stadiin ette pety .ilman autoa. Eihän tolla meidänkään Kadulla rauhaa saa kun turistibussit siellä pörrää monasti päivässä..no onhan Se Stadin kauneimpia Katuja...jos Siwan tarjonta riitä niin Telakkakadulla on turkkilainen Ani ..Hyvä Bufee. Luvulla 1993 maksoi vähän ja nyt n.kybän pötsin saa kyllä täyteen laadukkaasti..Siis näillä miettein..tonne Niemelle ei vaan enempää autoja sovi. El Toyo Sp.

Perttu Kaasinen 14.12.2021 22:22

Ei mua haittaa 30v kaartinkaupungissa riitti ja nyt on hyvä budjata Herttoniemessä.
Ei sielläkään ole matkailuvaunulle tilaa,joten kausipaikka on oltava.

Heikki Kaipainen 15.12.2021 21:27

Oikeassa olet Perttu..kun riittää niin siirtyy mm.Herttikasta kulkee julkisilla rivakasti minne sitten tarviikin.. Stadi on niemi josta pääsee vain ilmansuuntiin W N E .. jos nyt Pääkaupunkia väsättäisi niin se tehtäisi Tampere .. Jyväskylä.. niiden ympärillä on iso ”populaatio” Meitä. Helsingissä 3 kehäteitä
joista 2 päättyy mereen..yksi , se kehä 2 vain päätyy.?..ne eivät ole kehäteitä vaan ne kaartaa kaupungin ..ne on ulompia kaareteitä..vrt.Pariisi yms.yms. Jos et osaa poistua oikeasta rampista jatka kehällä 40-70 km niin tuut siihen mistä piti ensi ajamalla kääntyä..se on Kehätie..kerran Rättärillä tuon kokenut -60 luvulla..pisto Lyoniin löytyi. Hyvää Joulun Aikaa Teille Kaikille. Salobrena Sp.

Kaj Nyyssönen 18.12.2021 14:57

No tämähän koskee tulevia sukupolvia Vantaa vaatii takaisi Helsingin valtaamia alueita ja Vantaan lentokenttä
asutuskäyttöön bulevaardisoituna. Espoon vaatimus on suljetaan tarpeeton Turun väylä 110 tie saa riittää länteen päin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.