Halpisketjutko vai LAATUKETJUT ?

LINNAMÄKI LEA 10.10.2007 23:48

Tänään kuulostelin noita ketjuasioita, ja huh, ihan on taas hebreaa mulle. Jonkun mielestä halpisketjut riittävät. Biltemassa on kuulemma kelpaavia ketjuja. No konkarit taas, apua! Minkälaiset, onko niitä montaa sorttia ja monia laatuja? Millaiset?

RAUTIAINEN KARI 10.10.2007 23:59

No mistäs olet ketjuvetosen auton löytäny ? Vai ajeletko moottoripyörällä ?

LAAKSOLA JOUNI 11.10.2007 09:19

Minulla on ollut Bilteman ketjut ja ovat olleet hintaansa nähden ok. Esim verrattuna ketjuihin, joita myydään Autoliiton jäsenille, on hinta ero moninkertainen.

Ja teillä JOTKA ETTE TIEDÄ MISTÄ PUHUTAAN, niin älkää jatkako viestiketjuja ÄLYTTÖMILLÄ kommenteillanne.

NYYSSÖNEN KAJ 11.10.2007 11:13

Kyllä minä tyytyisin niihin halpoihin ja helposti alle laitetteviin ketjuihin.

Peruste: niitä käytetään niin harvoin ja vähän että sana laatu joituu kovin harvoin koetukselle.

Toiseksi: Jos ne eivät tyydytä tai kestä niin tiedät seuraavalla kerralla mitä vaatia. Eli halvin tapa saada tietää että todella tarvitsen paremmat ketjut.

PALIN MATTI 11.10.2007 11:15

Siinä kuulit Rauzi! Ekkö sie oo vieläkkään oppinu, että kaikenlainen vähänkin huumoripitoinen tai ees siihen viittaava kommentointi on näilä sivuila apsoluuttisesti kieletty. Kysy vaikka Jounilta!

Ekkö sie oo tosiaankaan vielä huomanu, että aina löytyy joku tiukkaottanen, joka ei taho saattaa voia millään ymmärtää minkäänlaista huumorin välkettä karavaanareitten keskinäisessä mielipitteittenvaihosa!

Tai sitte sie et vaan yksinkertasesti tajua tätä tämän saitin kirjottelun vakavuutta!

KARLSSON GÖRAN 11.10.2007 11:25

Kyll määkin olen Jounin kans samaa mieltä...eli

"Ja teillä JOTKA ETTE TIEDÄ MISTÄ PUHUTAAN, niin älkää jatkako viestiketjuja ÄLYTTÖMILLÄ kommenteillanne."

Ellei Biltemasta löytyy sopivat niin tässä olis suurempi valikoima:

http://www.pp.htv.fi/ustrombe/ketjut.html

/Rantaruottalainen

LINNAMÄKI LEA 11.10.2007 12:22

Sillokko pari viikkokoko siitä on ko upposin leirintäalueella, niin oiskohan noist ketjuist sillo ollu apua ? Paitti enhän mä olis tajunnu, osannu kuvitellakkaan, et niitä siihen aikaan tarttee, joten en mä etukäteen niitä olis osannu päälle laittaa. Ja sitko pyörä oli maan sisällä, olisko multa koko ketjun päälle laitto enää onnistunnu enää siinä vaiheessa? En oo ikänä ees traktoriin ketjuja laittannu. Opetteluksi se mänöö. Kyl se vanahakin vielä opii, luppoon oppia.

SILMUNEN HANNU 11.10.2007 12:48

Meillä on ketjujen lisäksi vielä sellaiset keltaiset muovilevyt jotka on tarkoitus laittaa luistavien pyörien alle samaantapaan kuin on totuttu räsy- sun muitakin mattoja laittamaan. Ne voi vielä ankkuroida maahan tai naruilla vaikka puuhun etteivät heti lennä pois. Niistäkin olisi voinut olla apua jos ei ihan akseleita myöten oltu maan sisällä. Me ei olla "valitettavasti" vielä päästy näitä apuvälineitä kokeilemaan. T: Hannu

LIIMATAINEN HANNU 11.10.2007 14:43

Voe heveletti, VITTU MÄ EN TIEDÄ MISTÄÄN MITÄÄN, joten en osaa edes jatkaa tätä ketjukysymystä, mutta Palliinin kanssa olen samaa mieltä että kaikkinainen huumori on ehtottomasti kiellettyä näillä riivanteilla! Paitsi kääkkähuumori, se on sallittua ja suotavaakin! Siis Rautzi oikeassa oli, ihmetellessään asiaa! KJON!

RAUTIAINEN KARI 11.10.2007 16:28

Katoppa mitä aloittaja kysyi!

Totta helevetissä ymmärsin, mutta kysyjä ei. Kysyjä kyseli ketjuista ilman määrettä mihin ne pitäs laittaa. Mulla on vessan katosta roikkumassa Karjaan vanhan juna-aseman vessan porsliinikahva ketjussaan. Ei siitä vettä saa pönttöön mutta kiva ketju. Ja porsliini on hieno.

Mistä päättelit mitä ketjua kysyjä tarkoitti? Se ei tullut missään vaiheessa selväksi, ainakaan näin sulan maan aikoihin. Ymmärsitkö oikein? Nokkaketju? Telaketju? Vetoketju?

SIRKIÄ MATTI 11.10.2007 17:02

Näkisin tärkeimmäksi seikaksi ketjujen helpon päälle laiton. Jostakin syystä helposta käytettävyydestä joutuu monasti maksamaan lisähintaa.

Minulla on halpisketjut autossa. Saan ne nykyään jo suht mukavasti laitettua päälle, harjoittelun tuloksena. Vain kerran olen joutunut käyttämään ketjuja tositilanteessa.

NOUSIAINEN MARTTI 11.10.2007 17:54

Tästä ketjusta taitaa tulla juosten kustu. Mie näin jossain ketjun jossa oli kaulapanta toisessa päässä, mie attelin että koiraihmisiä varmaan. Mutta siinä viereisesä naulassa oli käsiraudat, sitten mie en enää ollutkaan ihan varma asiasta. Se oli kyllä elokuva ja niissähän on kaikki mahollista.

MARIN JARMO 11.10.2007 19:01

Kyllä bilteman ketjutkin kestää kun ei ihan hirveisiin paikkoihin yritä ja mukana tulee muutama korjaus lenkkikin. Ei kestänyt pukata umpihankeen kahta pakettiautoa kerralaan. Ketjut pitää vain laittaa ennenkuin niitä oikeasti tarvii (ei tiedä oisiko oikeasta tarvinnut). On aika hankala laittaa paikalleen kun rengas on upoksissa hangessakin/ hiekassa. Hyvin on toiminut märällä nurmella, jäisellä tiellä sekä lumessa ja kaikista selvinnyt omin avuin tielle 4500 kg yhdistelmällä. Joskus apua kun levittää ketjut vain renkaiden alle/eteen matoksi.

LINNAMÄKI LEA 11.10.2007 20:35

Et kyllä ymmärtänny. Miä tarkotin kylläkin PANSSARIVAUNUKETJUU! Niin kerrohan nyt sitten, mistä niitä saa ja minkämoisia?

HAAPANEN TIMO S 11.10.2007 20:44

Jaahans, jaahans.Sää tarkoitikin tuollaista: http://www.telaketju.com/

TERVO JARI 11.10.2007 21:11

puolustuvoimien huutokauppa oli jo . . . .

Tsetseeniasta tai Irakista vois vähänkäytettyä ehkä salakulijettaa paijanalla muutaman metrin ? ? Ehkä ? ?

Jari

RAUTIAINEN KARI 11.10.2007 21:29

Tsetseenian ketju parempaa kuin bilteman ???

LINNAMÄKI LEA 11.10.2007 21:44

Nyt pojjaat on vähän ajastaan jäljessä. Puolustusvoimien mööpöeleitä on jo ollut aika päiviä yksityisillä, tälläkin aukealla.

SUOMI SEPPO S 11.10.2007 22:14

Eikös MOOTTORIPYÖRÄssäkin ole kartaani. t. seppo

MUSTALAHTI TUIJA 12.10.2007 16:07

Biltemasta ostetuilla AUTON LUMIKETJUILLA on pärjätty viisi vuotta. Paikoilleen asennus on helppoa ja muutaman kerran jälkeen se käy nopeasti. Ketjuja on tarvittu käytössä muutamia kertoja joka talvi. Uskallan suositella.

TERVO JARI 12.10.2007 16:17

Joo mut aattelitko että laitettais asentoautoon telat, oikke panssarivaununtelat ? ? Nehän on suunniteltu nopampaan käyttöön . . . .

? ?

Jari

Ps. Joo onhan noita Zilejä ym ym pitkin ja poikin kyliä . . .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.