Hailuodon Rantasumppu?

BÄRS RAINER 20.04.2007 11:20

Oulussa Hailuodon Rantasumppu vaihtoi kuulemma omistajaa viime syksynä.

Onko uusi omistaja jo tehnyt alueelle jotakin, vai onko siellä vielä Suomen vaarallisin lasten leikkiteline sun muut melkoisen kuluneet varusteet?

Itse paikkaa ja sen luonto on minusta varsinkin kuumina kesäpäivinä yksi parhaita alueita, joissa olen ollut. Loiva hiekkarantakin on lapsille hyvä. Aikuiset vain joutuvat kahlaamaan puolitiehen Ruotsiin ennen kuin edes uikkarit kastuvat....

TIKKANEN MIRJA 22.04.2007 16:46

http://www.luotokeskus.fi/

Uusi omistaja näköjään on, sivujen perusteella hyvältä näyttää.

Samaa mieltä maisemista ja rannasta. Hieno paikka. Vielä ei ole sinnekään ehditty vaunuilemaan.Jospa ens kesänä =)

BÄRS RAINER 23.04.2007 19:41

Joo, se tieto minullakin oli olevineen että Oulun Seudun Settlementti on ostanut RantaSumpun.

Se oli minulle uutta, että he ovat ottaneet noinkin aktiivisen ja ison roolin tuon alueen kehittäjänä.

Kuten ensimmäisessä viestissä sanoin, niin alue on loistava varsinkin helleaikoina: meri ja merituuli jäähdyttää mukavasti, ja upea hiekkaranta on aivan vieressä.

KORHONEN KARI 23.04.2007 19:54

Hieno homma!Edellinen pitäjä keskittyi kaljan myyntiin ja alue oli onnettomassa kunnossa.Toivottavasti nyt matkailijat löytävät upean paikan uudelleen.Veneille on myös kohtuu hyvät paikat,jos ei tuule pohjoisluoteesta,kovin lujaa.Oli kerran vaikeuksia ulos lähdössä,puhalsi sen verran reippaasti.

HAAPAKOSKI OSSI 23.04.2007 20:25

Kiitoksia vinkistä - tuolla pitää mennä käymään kesällä. Entisestä omistajasta olen tosiaan kuullut senverran negatiivista ettei ole kiinnostanut lähteä. Hailuodossa on yhtä hyvät olosuhteet (meri/ranta) kuin kalajoella, mutta saa olla kaksi vuorokautta yhtä kalajoen yötä kohden (ja jää vielä rahat pariin kahvikuppiin).

Ossi

SUOKKO OIVA J M 23.04.2007 21:26

onhan näillä Setlemeteillä pitkä kokemus Syöte-keskuksen "pyörittämisestä", kehittyy laajenee vaan kokoajan niin miksei myös kesätoimintaa voisi harjoittaa enemmänkin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.