Caravan ruokaa

Timo Leskinen 15.11.2022 15:40

https://youtu.be/qtMEe3KlQrk
No niiin mäniskö tämä jutska tänne

Antero Virkkala 17.11.2022 13:37

Varmaankin herkullista. Mutta, anteeksi vain, minulle jäi hämäräksi tämän viestin sanoma, eli "missä on pihvi". Oliko tarkoitus näyttää, että yleensä uunissa laitettava ruoka voidaan tehdä grillilläkin? Syntyisikö samassa grillissä uuniperunat esim. foliossa? Vai onko padassa niin paljon kasviksia, että perunoita ei tarvita? Lämpötilan säätäminen hiiligrillillä on haasteellista (tiedän kun poikani tykkäävät hifistellä - itse grillaan kaasulla), mutta karjalanpaisti ja vastaavat ovat turvallisia hiiligrillilläkin. Niin kauan kuin padassa nestettä riittää, ei ruoka pääse kuivumaan tai kärähtämään.

Ai niin, miten lämmität seuraavana päivänä sen, mitä ei yhdellä aterialla syöty? Vai noudatetaanko teillä sitä perinteistä ohjetta, että älä jätä huomiseksi sitä minkä voit tänään syödä?

Timo Leskinen 17.11.2022 17:00

Moikka Antero
Mukava, kun esitit kysymyksen, mielelläni kerron.
Karjalanpaisti oli rautapadassa ja lämpötilan pystyn säätämään tarkalleen aina 100 c - 300 c asteeseen, joka on jo pizzalämpötila.
Ja tässä oli isoja hilliä sillä saan kestävyyttä ja sitten, jos käytän brikettejä
nistä saan sitten sitä 300 c asteen lämpötilan.
Ja ei kuivu perunat, on tehty paperissa ja folioon mausteet maun mukkaan.
Teen videon seuraavan kerran, jossa kerron lähemmin tekniikasta ja miten laitan perunat ja ruuat, kun esivalmistelen valmiiksi grilliä varten. Karjalan
paistia jos jää niin meillä ei mitään heitetä pois, seuraavana päivänä voidaan lämmittää ihan perinteisesti kattilassa.


Timo Leskinen 18.01.2023 16:19

Moikka Antero tässäpä olis tämä tämmöne kamadossa valmistettu sian kasleri tyköineen ja ostamisiin
Ensimmäinen osa

https://youtu.be/UtGARuTcan0

Timo Leskinen 22.01.2023 15:06

Moikka tässä on kamadossa possua osa 2/2
https://youtu.be/V0UOVM4EZMw

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.