Caravan Life Nro You Tube esittely video

Jari Siltala 06.11.2018 01:55

https://www.youtube.com/watch?v=Sxkb4iz2M2s&fbclid=IwAR11yXsbbzXeURuydSLd66YGvEvpD09B7a-MEs5uRB-aIDvMk6eInX2mjtI

Jari Siltala 06.11.2018 01:59

IN MY DREAMS.Elämme nyt vaimoni Vuokon kanssa sitä aikaa mistä olemme unelmoineet vuodesta 1989 jolloin aloitimme tämän karavaanari harrastuksemme.Heti silloin nuorempina aloimme haaveilemaan siitä hetkestä milloin meillä olisi mahdollista viettää talviaikoina useampi kuukausi etelän lämmössä .Nyt olemme saaneet viettää jo kahtena talvena matkailuautoillen ympäri eurooppaa ,unelmamme ovat käyneet toteen. Olen koonnut tähän Caravan Life kanavalle videoita oppaaksi matkailusta ja varsinkin karavaanari aiheesta kiinnostuneille sekä jakamaan kokemukseni matkoista joita olen itse tehnyt.Toivottavasti katsojat saavat tietoa erilaisista matkoista /retkistä joita voit tehdä meidänkin tavalla matkustaa, sekä joitain mitä verrata matkailukohteista. Kokemukseni mukaan ihmiset lukevat ja etsivät tietoa nykyisin myös internetin välityksellä ennen lopullisia päätöksiä matkastaan.Matkustamisella on erityinen paikka sydämessäni ja haluan jakaa kokemukseni kaikille keitä se kiinnostaa.Viikottain tänne uusi video.Matkailuautolla nähtyä sekä koettua olen taltioinut videoille ympäri eurooppaa ja Suomea.Tästä virtuaalimatkalle mukaan kanssamme.Soittolistat maittain.Julkaisen siis vähintäänkin kerran viikossa uuden videon joka sisältää lähinnä matkailusta kertovaa viihdettä. Informoin videoillani aiheeseen liittyvää mm.GPS kordinaatit,osoitteet, eli kaikki oleellisen ja tarpeellisen perustiedon pyrin esittämään videoillani.Tilaamalla kanavani tulee sinulle heti tieto kun olen ladannut uutta materiaalia You Tubeen.Kiitos sinulle ystäväni jos pidit näkemästäsi.

Harri Halinen 12.11.2018 19:07

Kiioksia kuvista, tosin näitä viimeisiä ei kaikkia ole ehditty katsoa. Samoja paikkoja on kierretty, lähinnä vain vuokra-autolla keräten mm. leirialueista arvioita mahdollista pidempää matkaa varten.
Tuli kuitenkin Kabe myytyä joten matka vaatisi uuden hankinnan.
Edelleenkään en kuitenkaan ole innokas matka-auton rattiin, mutta saadaanhan nähdä.
Kiitos laadukkaista kuvista!

Jari Siltala 12.11.2018 21:56

Oltu karavaanareita vuodesta 1989 .Vuodet 2004 - 2008 oltiin rantamakarkureita ja harrastettiin pari kesää veneilyäkin ( Karavaanari jäsenmaksut maksettiin silloinkin ).Ensin oli Finnspeed 700 uppoamarunkoinen vene 18 hv Yanmar keskimoottorilla marssivauhti 8 solmua tunnissa.Kesät on Suomessa kovin lyhyitä veneilyyn niin ei haluttu pelkästään körötellä jo tutuiksi tulleissa maisemissa joten vene vaihtui vielä kerran vähän nopeampaan.Viimoinen venho olikin sitten oikea raketti Bella Day Cruicer 625 perässä 135 hv Mercyry moottori.Huippunopeus tuolla oli 42 solmua tunnissa ja menevettä eli bensaa siinä ohessa meni 54 litraa tunnissa,mutta kyllä matkakin joutui.Tämän vene kokeilu episodin jälkeen meistä sitten tulikin matkailuautoilijoita kun sain monen monen yrityksen jälkeen vihdoin syksyllä 2008 Kotkassa Pepe UU liikkeessä venhomme vaihdettua ensimmäiseen matkailuautoomme Hobby 555 Vaniin Fordin alustalla.Sitä vaihtoa en ole koskaan katunut vaikka autot on vaihtuneet kyllä vielä muutamia kertoja.Tuolloin 2008 syksyllä siis alkoi uusi aikakausi meidän karavaanari elämässä ja totesimme kumpikin jotta autohan se olisi meille sopinut paremmin jo heti alkuun 1989 vuonna.Ei kyllä kaduta nuo vaunu kokemuksetkaan ja onhana meillä ollut mökkikin vuokralla (työleiri) joten kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta vilpittömästi että tosiaan matkailuauto sopi meille parhaiten.Olen yrittänyt välttää sanomasta että se oli paras juttu,ei en edes yritä väittää näin olevan.Tämä sopii meille vaunuilu jollekulle muulle ja itse asiassa aika monellekkin.Nämä ovat asioita joista ei saa selvää muutoin kun itse kokeilemalla ja se me ollaan tehty.Kiitos lukijoille jos maltoitte lukaista tämän .Edelleenkin tätä caravaanari "Touhulan perhettä"voi seurata You Tube kanavallamme Caravan Life Nro

Jari Siltala 12.11.2018 21:57

https://www.youtube.com/channel/UC-fMaGF3Cli5K2H9g6s02VQ?view_as=subscriber

Petri Ervasti 22.05.2019 11:31

Hei! Jari videot näyttää jo huomattavasti paremmilta ja ilo seurata niitä.
oletko vielä katsottunut tätä sarjaa? https://www.youtube.com/channel/UCMOs1JBh6Oh2cbg08Y6x7gA
Antaa videoissa todella hyviä vinkkejä miten saa videoista vieläkin parempia.


Esim tuo Asuntoautolla Norjaan on hyvä sarja. Ja siinä on paljon videokuvaus vinkkejä .
muokattu: 22.5.2019 11:32
Jari Siltala 22.05.2019 21:57

Kiitos Petri huomiosta jos kohdallani olet kehitystä havainnut.Kyllä minä näitä muidenkin videoita olen katsellut ja yhtä hyvin voisin alkaa jakamaan vinkkejä miten tehdään hyviä videoita näillekkin "Guruille".Ollaan Petri ihan realisteja ja katsotaan meidän monien tilaaja määriä ja katsojalukuja näissä videoissa niin ei ne oikeastaan mairittele ketään tekijöistä liioin runsaudellaan.Vantastic ja Pia voi paukutella henkseleitään tässä suhteessa.Vantastic sillä että sen lisäksi ,että tekevät useimmiten hyviä videoita tekevät ne myös englannin kielellä ja heillä on katsojia ympäri eurooppaa.Pia teki aluksi hyviä matkailu ja karavaani aiheisia videoita josta siirtyivät hetkeksi rakentamaan pakettiautosta heille retkeilyautoa ja se räjäytti heidän katsojaluvut ihan kunnioitettaviin lukemiin meidän maassamme.Aihekkin oli varmaan monia kiehtova ja kun videotkin oli erinomaisesti tehtyjä niin Avot tulos on hyvä.Vantasticilta ja Piialta ehkä voisin jotakin apinoida,mutta juttu on minun kohdalla sellainen että teen ihan omalla tyylilläni ja yritän sitä kehittää.Tiedän myös mitä yleisö on meiltä meistä kaikista tekijöistä koska usein alueilla monet tulevat puheilleni ja kyllä avoimesti kertovat mitä ovat olleet mieltä ja tässä suhteessa uskallan väittää että eräät tekijöistä ei kunnioita ja viis veisaa katselijoiden mielipiteistä ? Minä kyllä kuuntelen "kentältä" annettuja vinkkejä ja muutaman voin niistä tässä paljastaakkin.Ensinnä monet toivovat videoiden pituuksiksi 3-6 minuuttia.Toisekseen monetkaan eivät pidä jos videon ajasta näytetään omia naamoja yli puoletkin ajasta maiseman kustannuksella.Eli Petri ehkäpä meillä kaikilla olisi opittavaa vielä paljon jos mieliä oikein suureksi "Guruksi"jonka mielipiteillä neuvojana olisi oikeanlaista painoarvoa .Katsoppa perjantaina uusin videoni Avignonista Ranskasta jossa itse syyllistyn pitkään esitykseen,aihe ja maisemat vaan ansaitsi sen.Samalla kun katselet sitä niin mieti jos siihen joka väliin tunkisin vielä oman naamani tai tunkisin itseni höpöttelemään kameran eteen maisemien jäädessä taustalle niin kuinkahan viihdyttävä se olisi ollut ja olisiko esitys aikakin tuplaantunut ?No minulla tosin ei ole varaa ketään neuvoa näissä videoinneissa ,joten minun puolesta jokainen taaplatkoon tyylillään.Kuten jo Caravan lehdessä totesin elä ja anna toisten elää niin pääsee vähemmällä.Näillä mennään .Hyvää kesää sinulle,

Petri Ervasti 24.05.2019 10:04

Jari en missään nimessä tarkoittanut, että pitäisi omaa naamaan joko paikkaan laittaa. Vaan lähinnä videoihin liittyvää kuvan laatua ettei kuva esim. väpättäisi tai nykisi niin paljon olis paljon mukavanpi katsoa niitä esim. gimbaali voisi auttaa tuohon. Vaikka mukavahan niitä on nyttenkin katsoa. Tykkään todella sinun äänestä kun kerrot ja esittelet paikkoja ja nähtävyyksiä ja leirintä alueita. Saapi matka kuumeen aina nousemaan. Ihanaa ja seikkailullista kesää myös teille Jari. Ps. uutta videota odotellessa.


ja huomasinkin, että taitaa ollakkin kimbaali käytössä jossain kohdin aina kun on niin tasainen kuva.
muokattu: 24.5.2019 10:15
Jari Siltala 24.05.2019 12:10

Ihan olet oikeassa on minulla usein Gimbal käytössä.Dronella tulee siinä olevan gimbaalin ansiosta tasaista kuvaa.Auto cameralla videot voivat heilahdella jopa töyssyjen ym tiellä olevien haittojen vuoksi.Et ole ehkä tietoinen että kuvailen ainoastaan "älypuhelimella" joka kyllä on kiinni useimmiten gimbaalissa.Ehkä en sitten ole itselleni tarpeeksi ankara ja lasken maailmalle heiluvaa kuvaa.Näillä on eläke äijän mentävä saattaahan tuossa joskus jo kädetkin täristä .Minulle tämä on mieluisa harrastus siinä kun joillekkin pilkkiminen,kalastus tai Golfin peluu .Toki yritän vielä näilläkin kymmenillä asiassa kehittyä ja hyvä palaute on ihan tervetullutta .


Tämä Avignon kannattaa katsoa .Hienoa maisemaa kertakaikkiaan.https://www.youtube.com/watch?v=s-YIDBtaxSg&t=270s
muokattu: 25.5.2019 20:59

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.