Camping card...?

LEPPÄAHO PENTTI 23.07.2007 12:30

Olimme perävaununi kanssa eräällä leirintäalueella. Siellä ei tunnettu SF-caravan -korttia eikä sen etuja, mutta kauppasivat viidellä eurolla vastaavan, ko alueen alennuksiin oikeuttavan Camping Card-järjestön kortin. Luulin, että on joku paikallinen juttu, mutta netistä kun katselin ko. järjestön sivuja ( www.camping.fi ) onkin suurempi, jopa kansainvälinen yhteisö. Onko tällä yhteisöllä SF-caravanin kanssa mitään yhteistä; esim. jotkut alueet olisivat molempien kortttien "saavutettavissa" tai kuuluvatko aina vain jompaan kumpaan? Miten SF-caravanin ja tämän Camping Card- yhteisön toimnnat pääsääntöisesti eroavat toisistaan? Sorry tyhmät kysymykset, mutta törmäsin tähän ihan ensimmäistä kertaa, kun kysyivät leiriytyessä korttia ja SF-caravanin ei ollutkaan se kysytty kortti.

t. Pentti

BÄRS RAINER 23.07.2007 20:55

En minä noista yhteistoiminnoista mitään tiedä, mutta monen vuoden telttailukokemuksella vastaan.

Minusta tuntuu että Camping card on enemmän sellainen "kuvaton henkilöllisyystodistus", joka takaa sen että omistajan nimitiedot ovat kirjoilla jossakin jos häipyy maksamatta. Ei siellä ainakaan mitään yhdistys toimintaa ole. Siis tällaista toimintaa.

Tuo SCC eli Scandinavian Camping Card toimii styroksilaatikoiden vetäjille ja ajajille muissa pohjoismaissa, jossa ei välttämättä Saamelaista karavaanarikorttia tunneta. Telttaillessa se annettiin monessa paikkaa pantiksi, ja sai maksaa vasta lähtiessä. Ei ole kallis kortti - oliko 6 euroa/vuosi sen uusiminen. Olen pitänyt molempia lompakossa varmuuden välttämiseksi.

HAAPANEN TIMO S 24.07.2007 09:39

Suomen Leirintäalueyhdistys ry siellä takana näkyy olevan.Yhdistys kerää leirintäalueilta jäsenmaksun:http://www.camping.fi/template_page1.asp?lang=1&s=140&sua=2

KORHONEN KARI 24.07.2007 12:59

Ja loppu mitä jäsenmaksun jälkeen jää tuotosta yli menee yrittäjän lompsaan,ja joka vuosi taas uusi vuositarra.Rahastus tapa se on tuokin.Jos kaksi korttia,oma tai CCI ei riitä menen muualle enkä osta tuota kolmanneksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.