Burstner

LEHTO PEKKA J 12.04.2007 19:43

Hei. Onko kellään kokemusta Burstner v. 2003 jdt 2,8 v. 2003 puoli-integroidusta, 6002-trumaticlämmittimellä varustetusta asuntoautosta? Miten moottori kestää, sama kone taitaa olla muissakin vastaavissa, miten tarkenee talvella? Kiitos etukäteen vastauksista, kokemuksista.

TERVO JARI 12.04.2007 20:35

Laita tuonne matkailuautot osioon niin saat enempi kommentteja/viestejä . .

Niin tuo Fiiun alusta on eniten käytetty mutta suhteessa ei kuitenkaan eniten haukuttu, taitaa Ford vetää pitimmänkorren tuossa kielteiset kommentit sarjassa ( suhteessa automäärään ). .

Fiiu kestää kunhan vaan et aja vitosella liian hiljaa ( lue alle 90km/h ). . . Autohan on alunperin tehty pakettiautoksi ja nyt se on koko ajan maksimi kuorman kanssa liikenteessä ja kori on sanoisinko ylisuuri siihen nähden mikä on alkuperäinen kori, siinä lähtökohdat mistä on lähdettävä "liikenteeseen", tosin ALKO on tehnyt oman alustan asunto-osan kohdalle joka on leveämpi mitä alkuperäinen alusta ja ALKOn tekemä osa tuo vakautta, ymmärrettävää . . .

Noista lämmittimistä on aina "kädenvääntöö" nestekierto/ilmalämmitys . . . kummallakin tarkenee . . . Ja jos oon "rivienvälistä" oikein ymmärtänyt kyllä tuolla pitäis tarjeta talvenpakkasillakin . . .

Ota aikaa ja käytä tuota viestihakua, sillä löytää monenmoista juttua kaikista sinua kiinnostavasta asiasta, muista että viestihaku hakee vain valitulta osiolta sen mitä "pyydät" ( esim. matkailuautot: viestihaku: Trumatic 6002 vastaus:http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuautot/?x26555=Search&Order=-submit_date&q=trumatic+6002&nickMid=
tuosta löytyy jo luettavaa "hetkeksi" . . .)

Ja tervetuloo joukkoon "naapuri" . . .

Jari (oletettavasti himpan etelämpää )

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.