Asuntovaununtaustapeili irtoaa(ko)?

MUSTONEN PAULA 30.07.2006 21:39

Hei, meille kävi niin että 8-tiellä Kokkolan lähellä rekan tullessa vastaan irtosi kuskin puoleinen asuntovaunupeili. Semmonen magneettilevyllä ja tukivarsilla kiinnitettävä malli. Pysynyt hyvin tähän saakka. Rikki meni onneksi vain peiliosa, muut säilyi ehjänä.

Muutama kysymys olisi aiheesta:

Missä saa uuden peiliosan teetettyä (pienentävä peilin pinta) Oulun alueella, tai yleensä minkätyyppisissä liikkeissä "korjaavat" sen? Mietiskelemme tässä että oliko syynä rekan liian läheltä kohtaaminen ja sitä kautta liian voimakas tuulenpuuska peiliin, vai löystyykö kiinnitykset josta irtoaminen yleensä johtuu? Onko muilla kokemuksia, tapahtuuko tällaista usein?

terv. Karavaanarit n:o 110061 Oulusta (siis toista vuotta karavaanarina)

HEIKKILÄ ANTERO 24.08.2006 22:11

Niin noita peilin laseja löytyy kyllä varaosaliikkeistä, ovat vakiokokoja, minä käytän mustaa eristysnauhaa, jonka pistän siitä vaakatasosta olevasta tangosta kiinni teipillä auton alkuperäiseen peiliin sinne taustapuolelle (etupuolelle), silloin ei ilmavirta pääse heilauttamaan peiliä irti, eikä siitä jää kuin pieni liimatahra peilinkoteloon joka lähtee seuraavassa pesussa pois.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.