Ilmoittautuminen avattu! Pohjoismaiset Karavaanipäivät ja 60-vuotisjuhlaviikonloppu Kiuruvedellä kesällä 2024

Ilmoittautuminen avattu! Pohjoismaiset Karavaanipäivät ja 60-vuotisjuhlaviikonloppu Kiuruvedellä kesällä 2024

27.10.2023

SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlavuoden huipennusta vietetään heinäkuussa 2024 Kiuruvedellä. Juhlaviikkoon (7.-14.7.) mahtuu kesän kansainvälisin karavaanaritapahtuma Pohjoismaiset Karavaanipäivät sekä SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlaviikonloppu. Ilmoittautuminen Pohjoismaisille Karavaanipäiville, 60-vuotisjuhlaviikonloppuun, kuten myös koko viikolle on nyt käynnistynyt. Varaa ja varmista paikkasi.

Juhlaviikon tapahtumapaikkana toimii Kuoreveden alue Kiuruvedellä, Ylä-Savon maakunnassa. Luomu-Suomen pääkaupunkina tunnettu, Suomen villeimmäksi kunnaksikin tituleerattu Kiuruvesi on kokenut tapahtumajärjestäjä myös karavaanareiden keskuudessa. Kiuruvedellä kesäisin järjestetylle Iskelmäviikolle on perinteisesti saapunut matkailuautoilijoita ja -vaunuilijoita satamäärin. Tulevan kesän Iskelmäviikko ajoittuu sopivasti SF-Caravanin juhlaviikon perään, joten samalla matkanteolla voi osallistua useampaan tapahtumaan. 

Pohjoismaiset Karavaanipäivät ja SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlaviikonloppu järjestetään yhteistyössä SF-Caravan ry:n, Kiuruveden kaupungin, Wallen Hovi Oy:n ja SF-Caravan Ylä-Savo ry:n kesken. Ilmoittautumiset tapahtumiin vastaanottaa Wallen Hovi, Nettivaraamo-varausjärjestelmässään. 

7.–11.7.2024 Pohjoismaiset Karavaanipäivät (Nordisk Camping Träff, Nordic Rally / sunnuntai-torstai) 

SF-Caravan ry:n juhlaviikko käynnistyy vuorovuosittain Pohjoismaissa järjestettävillä Karavaanipäivillä. Jo 60. kertaa järjestettävät Pohjoismaiset Karavaanipäivät osuvat sopivasti SF-Caravanin 60-vuotisjuhlavuodelle. Pohjoismaisilla Karavaanipäivillä on monipuolista ohjelmaa koko perheelle; liikuntaa, pohjoismaisia mestaruuskilpailuja, elävää musiikkia ja tanssia sekä perinteinen pitkäpöytä, pohjoismaista iltaa, juhlavia avajaisia ja päättäjäisiä unohtamatta. Kotimaisten osallistujien lisäksi tapahtumaan odotetaan vierailijoita erityisesti muista Pohjoismaista, mutta myös laajemmalti Euroopasta ja ympäri maailmaa. Tapahtuman suojelijana on kansainvälinen leirintämatkailujärjestö F.I.C.C. 

Osallistumismaksu 115 € (hinta 30.4.2024 mennessä ilmoittautuneille) sisältää leirintäpaikan, sähkön sekä henkilömaksut.

11.–14.7.2024 SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlaviikonloppu (torstai-sunnuntai)

Juhlaviikko jatkuu 60-vuotisjuhlatunnelmissa monipuolisen ohjelman, laadukkaiden esiintyjien ja lähiympäristöön suuntautuvien retkien parissa. Paikallisten makujen myyntikojut, pitkäpöytä kortteleissa, lavisjumppa, Match Show ja juhlaillallinen nyt muutamana nostona lähiaikoina tarkentuvasta ohjelmasta. 

Osallistumismaksu 115 € (hinta 30.4.2024 mennessä ilmoittautuneille) sisältää leirintäpaikan, sähkön sekä henkilömaksut.

HUOM! Voit tehdä varauksen koko juhlaviikolle 7.–14.7.2024 sunnuntaista sunnuntaihin, jolloin osallistumismaksu on 199 €.

Lisätietoa juhlaviikon tapahtumista sekä linkin Nettivaraamo-varausjärjestelmään löydät osoitteesta nordicrally.fi.  

Tiedustelut varauksiin liittyen: karavaanarit(ät)iskelmaviikko.fi, puh. 010 340 7725