Satelliitin löytäjä?

TOIVONEN MARTTI 11.07.2013 09:49

Onkos kellään kokemusta noista tabletteihin (ipad, android) saatavista satelliittihakijoista? Itse olen käyttänyt vain smartcompass -ohjelmaa jolla saa sivusuunnan ja korkeuden suurinpiirtein laitettua jos tietää missä asteessa satelliitin pitäisi olla. Astraa nyt lähinnä olen käyttänyt tuolla etelässä.

Satellite Finder Augmented Reality -ohjelmalla pitäisi voida nähdä missä satelliitit luuraa ja onko edessä näkemäesteitä. Ajatuksena toimiva mutta onko käytännön kokemuksia. Kyselin antenniliikkeistä noista mittareista satelliittien paikantamiseen ja sanottiin että vain tuommoiset 500 ekua maksavat on järjellisiä, halvat piipparit kuulemma piipittää koko ajan kun taivas on täynnään satelliitteja.

Käyttääkö joku tablettia satelliittien paikantamiseen? mot

HALINEN HARRI 11.07.2013 11:23

Martti oma laite paikantamiseen on ainakin toimiva. Kevyt ja noin kahvipaketin kokoinen. Harva monitoimilaite on loppujen lopuksi toimiva vaikka liitin/antenni/ohjelma-kysymyshän se on. Nykyiset näytöllä olevat saa noin hintaan 150 €. Tässä yksi myyjä www.sajt.fi Toivottavasti sivut toimivat, olivat kai huollossa viime viikonloppuna kun en päässyt sinne.

TOIVONEN MARTTI 11.07.2013 13:42

Hei, sivut taitaa vaatia Javan tms. kun alamenut ei aukea. Jatketaan asian selvittelyä. mot

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.