sisä tv-antenni asuntoautoon.

SILEN JUHA 15.05.2013 19:39

Moi, onko kellään kokemusta riittääkö lasikuituisessa asuntoautossa pelkkä sisäkäyttöön tarkoitettu levyantenni tv:n katseluun? Levyantennilla tarkoitan siis sellaista jonka saa esim. kirjahyllyn taakse piiloon.

KÄMÄ JUHA 15.05.2013 21:39

Minulla oli levymallinen anteni käytössä yhden vuoden ajan. Toimi vaihtelevasti....välillä näkyi kaikki kanavat, joskus vain osa tai ei mitään. Pääsääntöisesti sai aina suuntailla ja hakea sopivaa paikkaa, jotta kanavat saisi näkymään. Eli en suosittele.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 16.05.2013 09:34

Ei ole kokemusta ns. sisäantennista, mutta meillä on ohjaamon päällä kirjahyllyssä Triaxin Ufo. Toimii yleensä hyvin jos ohjaamo on lähetysaseman suuntaan huonommin taas jos peffa on sinne päin ja asema etäällä, koska koppa on alumiinia (patti ohjaamon päällä on lasikuitua). Jos telkkari ei näy niin sitä ei katsota eikä siitä oteta stressiä, yleensä näkyy.

KORHONEN PAULI 16.05.2013 09:46

Ei ole autossa hyvä keksintö tuo antenni. Minulla oli ja aina sai taistella että sai kanavat näkyviin. pkk

JOKINIEMI PETRI 19.05.2013 21:30

Näkyy ja ei näy. Usein miten näkyy. Nytkin viikonloppuna kalajärvellä näky Naapurilla harava oman auton katolla ei saanut kuvaa. Suuntailla kyllä joutu, taas joitakin paikkoja missä ei tarvi kun kytkee kiinni ja moitteeton kuva. Osta ja kokeile, ei maksa paljoo se kokeilu

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.