STAND BY TELTAN VÄLIKATON "HIKOILU!"

PALDANIUS HEIKKI 23.10.2012 20:07

Onko kellään kokemuksia Standbye teltan sisäkaton kosteussuojakäsittelystä? Tekeekö mikään pesula/ym taho pesua ja kosteussuojausta ko. sisäkattoon? Ja tuleeko katosta vesitiivis?

PÄIVINEN UNTO 24.10.2012 07:13

Varmasti teltta kuin teltta hikoilee kun kylmä ja lämmin kohtaavat.Hyvä konsti näyttää olevan kankaisen välikaton laittaminen. Silloin jää ilmaa kattokankaan ja välikaton väliin ja hikoilu pienenee. Joihinkin teltoihin on tätä kyseistä kangasta saatavana valmiina.Terv.UP.

PALDANIUS HEIKKI 24.10.2012 08:29

UP on täysin oikeassa , mutta kun Standbye teltassa on sisäkatto joka on kosteuskyllästettyä kangasta eikä sen pitäisi päästää vettä tippumaan läpi. Vuosien saatossa aineet yleensä ,kuten kosteussuojauskin menettää tehonsa. Tämän vuoksi kysymykseni koskee uudelleenkäsittelyä ko.sisäkatolle. Onko nimenomaan Standbye teltan omistajilla kokemuksia " sisäkaton " uudelleenkäsittelystä vai onko viisainta hankkia kokonaan uusi katto. Kiitos UP:lle vastauksesta

TERVO JARI 24.10.2012 17:17

Oletko asentanut sen oikein ?

Samalla alueella on useita samanmoisia telttoja, onko niissä tuota ongelmaa ?

Siellä "....perällä" on vanhimmat, kysy heiltä tuosta asiasta, ja "ei aivan perällä" on se vanhin, käyhän katastamassa sitä . . .

Osuko ?

Ei liene tarvetta heti sitä käsitellä, telttasihan lienee "tuore", ei ole se "yksilö" jota kauppasit muutama vuos'sitte . . .

Käyttäjän lisäys viestiin 24.10.2012 klo 17:40:23 . . . http://www.svenskatalt.se/fin/tillbehor_2.html

Tos o myrkkyvä vesvaivoihin valamistajalta ihteltään . . .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.