Kertokaa kokemuksia mattofirma Trocitosta ja sen tuotteista . . .

TERVO JARI 23.09.2012 15:17

Kertokaa kokemuksia mattofirma Trocitosta ja sen tuotteista, tähän mennessä kaikki kuultu on positiivista mutta lisä ei olisi pahitteeksi, ei negatiivinenkaan jos on aihetta siihen . . .

http://www.trocito.fi/index_tiedostot/frame.htm

Kyseinen yritys on piahkoin treffeillä tarjoamassa palvelujaan ja olisi tarkoitus käyttää palveluja hyväksi sillä nykyiset matot kulkineessa alkaa olla tiensä päässä.

HALINEN HARRI 23.09.2012 15:39

Tämä ei koske kyseistä yritystä vaan monia netissä olevia. Hintoja ei ole esillä. Olisiko se suuri vaiva laittaa näkyville esim. mittaus ja muotoiluhinta per neliö tai/+ per suora, kanttaushinta per metri mattohinnat ja materiaalit per neliö. toimitusaika (noin) Nuokin sivut ovat niin yksinkertaisella ohjelmalla tehdyt ettei esim. hinnanmuutosen teko paljoa aikaa vie. Tuollaisista kotisivuista tulee mieleen että hinnoitellaan

asiakaskohtaisesti kukin eri tavalla eli per naama eri ei erityisen luotettava hinnoittelu ei tiedetä mitä oma työ/materiaalit maksavat palkkioineen -ei tunneta markkinatilannetta eli kerrotaan suoraan että otamme kaiken mitä saa. Huh, huh.

Korostan vielä ettei mitään pahaa kerrottavana ko. yrityksestä. Asiat kertomalla säästäisi aikaa ja saisi asiakkailta "turhat" kyselyt pois.

Käyttäjän lisäys viestiin 23.9.2012 klo 15:40:27 Niin treffeillähän nuo vastaukset saa, mutta entäs ne jotka eivät käy treffeillä? Menevät rauta/mattokauppaan ja tekevät kaupat siellä?

LEHTINIEMI HANNELE 23.09.2012 17:11

Meidän asuntoautossa (Hobby 600) on Trocitosta viime syksynä hankitut matot. Ajettiin auto Lapin matkalla Mäntsälään koska se oli matkan varrella. Olisivat tulleet vaikka pihaamme tekemään, jos olisimme tahtoneet. Isä ja poika siellä teki pari tuntia töitä. Poika konttasi mittaamassa ja sovittamassa palaset ja isä ompeli lankakanttaukset heidän autossaan. Matot ovat hyvin tarkkaan mitatut, ryhdikkäät, villapohjaiset ja mielestämme hyvälaatuiset. Kerran olen pessyt matonpesupaikalla. Kuivuivat nopeasti ja olivat kuin uudet. Hinta oli 450e, matot: ohjaamo, välikaistale, käytävä, pöydän alus ja makuutila. Lisäksi saimme irtopalan asunto-osan sisäänkäynnin eteen.

PERÄLÄ HEIKKI 24.09.2012 20:34

Moro ! Meille teetettiin matot http://www.mauronet.fi nimisessä firmassa. Firma on Helsingissä, ja tekee myös mittojen mukaan matot. Meillä autona Ford Chausson, pihaan ajoimme ja noin tunnin kuluttua oli mittaukset valmiina ja matot haimme 3 päivää myöhemmin. Caravan alennuksen saa, kun muistaa mainita olevansa jäsen.

T: Hessu

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.