Ohjaamon sisäpuolinen.....

SUONPURO PAULI 08.08.2009 13:35

Moi,

kuka tietää et kuka tai mikä liike myy ohjaamon sisäpuolista "peitettä"

Tällä tarkoitan siis ohjaamoon sisälle asetettavaa eristettä, joka mahdollistaa etuistuinten kääntämisen ja käytön. En tarkoita siis mitään ikkunasuojia vaan isohkoa kiiltävästä "eristekankaasta" tehtyä juttua joka roikkuu esim. alkovin alareunasta kiertäen etupenkit ratin ja penkin välistä päätyen myös ohjaamon lattialle osittain.

Olen joillain messuilla ainakin nähnyt näitä, mutta en ole nyt törmännyt moiseenkun sitä itse tarvitsisin. Jos jollain pyörii nurkissa niin senkin ostaminen mahollista;).

WILHELMSSON LEIF 09.08.2009 11:13

Minulla on tää eristysverho sain sen auton toimituksen yhteydessä. Se on hyvä ja lämmin eristää ovet ja koelaudan myös. Ulkopuolista en senjälkeen käyttänyt ei vaikuta vaikka sataa vettä/lunta aina kuiva ja puhdas tapaan heitää sen sängyn päälle päivä alustaksi on sametti kangas sisäpuolella. Sen kiinnittä ja poistaa minuutissa on helppo.

Luulen että sen on toimittanut Ali-Raatikainen Huittisista.

t.Leif

NIITTYARO TAPANI 11.08.2009 09:27

Sisäpuolinen on hyvä kesäkäytössä mutta talvella se tuppaa aiheuttamaan jäätä runsaastikin ikkunaan jos autossa asutaan. Kosteus joka syntyy asuttaessa tuppaa pääsemään sinne peitteen ja suojan väliin ja pakkasella se jäätyy ikkunaan oitis. Olen sen kokenut enkä enää laita talvella kuin ulkopuolisen peitteen. On mukavaa lähteä kirkkaalla ikkunalla ajoon verrattuna paksun jään läpi katseluun.

WILHELMSSON LEIF 11.08.2009 09:43

Ei kertaakaan mitään ongelmia viime talvena meidän autossa ollaan varmaan senverran kuivia immeisiä.

SUOMINEN TAUNO 11.08.2009 11:35

Samanlaiset on kokemukset peitteistä minullakin. Olen kokeillut sisäpuolista ikkunapeittoa ja sitten vielä ohjaamon ja asunto-osan välistä väliverhoa. Molemmissa tapahtuu tuo ohjaamon lasien jäätyminen.

Nykyään käytän pelkästään ulkoista peittoa. Malli, joka peittää ovet ja konepeiton yläosan, tuntuu toimivan hyvin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.