Tom Tom XL ONE EUROPE

JORVA OLLI 11.07.2009 15:26

Pitäis saada Kroatin kartta ladattua koneelle. Miten kannattais menetellä, onko saatavissa pelkästään Kroatian karttaa vai kannattaisko ladata kartta-alue joka sisältää Kroatian ja Slovenian. Taitais päivittyä samalla koko Euroopan karttapohja samalla.

Onko pelkkää Kroatian ja Slovenian esim. SD-kortilla saatavissa ja mahtaako olla eroja tarkuuden suhteen?

@Olli

LAHTI ANTTI 11.07.2009 19:26

Olli.

Tompan XL-mallissa on sisäänrakennettu muistikortti. Jos lataat siihen jotain, vanha täytyy ensin poistaa vaikka omalle koneelle ja sen jälkeen on ostettava koko Euroopan karttapaketti. Et saa mainitsemiasi maita erikseen.

Koneesi on kaiketi 3,5" näytöllä, vaikka ei se asiaan vaikuta.

Antti@

JORVA OLLI 11.07.2009 19:57

Joo Antti, näyttö on 4.3 inch, ja muistia ostoyksikössä näyttää olevan 32 Mt rom ja lisäsin siihen 1 gb:n sd kortin tavaraa. Tompan Home näyttää vapaata tilaa olevan vain 3.9 Mt joten ostan isomman kortin sitten.

Kiitos tiedosta, ostan karttapaketin, saanpahan samlla uudet päivitykset.

Miten muuten pyyhkii, onko oltu reissun päällä, täällä ainakin olet ollut kuulolla. Noo, käyhän se läppärillä ja mokkulalla reissussakin!

@Olli

LAHTI ANTTI 11.07.2009 20:09

Hyvä jos siinä on mahdollisuus erilliselle kortille. Omassa XL 22:ssa ei sitä mahdollisuutta ole. Myös mulla on 4,3" näyttö. Ihan hyvä.

Reissun päällä on aina välillä oltu, nyt kotomaissa välillä. Myös ensi viikko, kun täytyy kylttyyriä harrastaa. Torstaina Manseen Pyynikille ja lauantaina Turkuun Samppalinnan suviteatteriin.

Sen jälkeen taas lähdetään johonkin päin. Ilmeisesti koukataan Lohjalle päin ja sieltä noustaan keskisuomeen päin.

MARTTINEN KIMMO 11.07.2009 23:12

Kartta kannattaa ladata Tom Tom Home palvelimen kautta niin on varmasti se viimeisin versio eikä ostaa valmista SD-korttia.

JORVA OLLI 17.07.2009 19:49

Tomppa päivitetty, tai paremminkin uudet kartat, ja samalla latasin Homesta keski- ja eteläeuroopan kartat. Karttapaketti mahtuu hyvin 2 GB korttiin, ja suurempaa korttia ei XL:ään saakkaan. Kätevästi homma skulasi uuden Tompan Home - ohjelman avulla. Aikaan vaan otti, kun nääs on tuo Mokkula ja siinä sitten täällä Saimaan rannalla kaiken lisäksi EDGE-yhteys. Mutta skulaa nyt.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.