Mio 510

LINTULA JUKKA 05.07.2009 11:15

Hei! Minulla on muutaman vuoden vanha Mio kepsukka ja nyt olis hyvä päivittää karttoja ennen matkalle lähtöä! Kävin kotisuvuilla ja siellä päivityksiä vain uudenpiin malleihin! Onko jollakulla tietoa saako vielä päisityksiä vai onko joku uusista päivityksistä yhteensopiva 510:n kanssa?

HYTÖNEN RAIMO 05.07.2009 15:54

Eppäelen vahvasti, että ei saa. Mio on monen muun navigaattorivalmistajan tavoin ostanut pienempiä valmistajia pois kuleksimasta (meni yhteen Navmanin valmistajan kanssa), jossa tohinassa vanhempien mallien karttapäivitykset ovat toisarvoinen tekijä. Eihän ne uudet mallit menisi kaupaksi, jos vanhoihin malleihin lisättäisiin kaikki uusissa olevat kotkotukset. Kun vielä maahantuojakin on vaihtunut, niin vaikeaa on päivitysten hakeminen, sillä uusi maahantuoja vastaa vain maahantuomiensa (uusien) mallien karttapäivityksistä.

MURTO JUHA 07.07.2009 22:27

tere, minulla myös samaa sarjaa oleva C710, vanhempi malli. Päivitin siihen muutama kuukausi sitten mion sivuilta http://eu.mio.com/shop/ uusia euroopan karttoja. Ekaks piti tietty rekisteröidä se oma mio. Sain ekan päivityksen ilmaiseksi. Huomasin että latausohjelma oli sama 510/710, oliskohan kartatkin samat molemmille laitteille. päivitys ei onnistu vistalla, pitää olla windows xp. Speedcam päivitykset vuoden ajan ilmaiset kun rekisteröityy. sivut ovat ehkä sekavat mutta tsemppiä.. minulle on mion helpdesk vastannut kyselyihini nopsasti ja apu on löytynyt. terkuin murtsi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.