Lisäilmajousien kompressori

BRAITHWAITE WILLIAM 19.06.2009 20:55
Tervehdys!

Autoni ilmajousien kompura ei tuota enää ilmaa. Laite pyörii, mutta paine ei nouse. Avasin kompurakotelon ja totesin, että letkut ovat ok. Olisiko jollain tietoa mistä saisi ostaa uuden? Asun Helsingissä, joten mieluimmin pääkaupunkiseudulta. Jousien merkkiä en tiedä. Auton sisällä olevassa painemittarissa lukee Goldschmitt, mutta olisiko tuo jousien vai painemittarin merkki? T. William.

HAAPANEN TIMO 20.06.2009 15:13

Kaivelin tuota Goldschmittiä. Tässä edustajat: http://www.goldschmitt.de/?page=ausland Tuossa luettelossa sivulla 73/124 on kuvia kompuroista, onko tutun näköisiä? Oli tai ei, nuo kaikki sulle kävisivät, tilaa pois. http://www.goldschmitt.de/img/katalogdownload/Update2009.pdf

@timppa

BRAITHWAITE WILLIAM 21.06.2009 17:05
Moi!

Ostin Ohlsonilta pienen kompuran 12v joka on tarkoitettu renkaan/uimapatjan yms. täyttöön. Purin laitteesta kuoret pois ja sisällä oli muuten samanlainen kompura, kuin minun autossani, mutta sylinteri hieman pienempi. Kiinnitin laitteen entisen kompuran telineeseen. Entinen suojalaatikko tuli suojaksi ja nyt on kompura taas auton alla kiinnitettynä. Paine nousee palkeissa nopeammin kuin ennen ja hyvin tuntuu muutenkin toimivan. Hintaa tuli kokonaiset 11.90 euroa. Laite on ehkä Kiinalainen, mutta niin oli entinenkin. Kyllä sieltä Timpan osoitteesta olisi myös löytynyt sopiva laite. Kiitos Timppa sinulle vastauksestasi ja vaivannäöstäsi! T. William.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.