Apua, Minkälainen Etuteltta vaunuun, hinta/laatu

SORVISTO AILA 23.03.2015 15:30

Etsiskelen uutta etutelttaa A-mitalle n.1000-, kaikenlaisia on tarjolla. Isabella ja Svenska telt on vissiin niitä kalliimmasta päästä, mutta jos katsois vähän edullisempaa, olisiko hyviä vinkkejä, minkä merkkisiä ja mistä saa ?. Mikä on materiaalien ero Ten Cate ja PVC, 100% polyesteriäkö molemmat vai millä erotuksella? Tarve on kausipaikalle touko-syys, ei talvikäyttöön. Saksalaisia sivuja on tullut myös kahlattua, eikä hinnat niin pahoja, kun vain laatu olisi hyvä.?? Mihinkä asioihin pitäisi kiinnittää huomiota,: materiaali/paksuus, putket, ilmavaihto, pystytys, ikkunamateriaali (mikä on erittäin tärkeä), vetoketjut, ovien paikat, seinien rullattavuus, varaosien saanti, jne... Olisin kiitollinen hyvistä neuvoista!

HALINEN HARRI 23.03.2015 16:02

Kriteerien määrittelyllä voisi aloittaa. Tuleeko pelkästään sateensuojaksi, teltassa oleskelua varten, talvi/kesäkäyttöön, Sitten kun nuo asiat on päätetty voit helpostikin valita sopivan suojan hinta/laatusuhteella.
Uudet materiaalit ovat kestäviä koska ne on suunniteltu myös merenrantojen tuulisiin olosuhteisiin, ja jos valmistaja uskaltaa mainita muoviosien pakkaskestävyyden ja se on riittävä niin valinta vain helpottuu.

KAASINEN PERTTU 24.03.2015 09:25

Pelkästään laatua ajatellen Isabelle on yksityiskohtiaan myöten paras.

HYTÖNEN RAIMO 26.03.2015 21:50

Kyllä kait aloittajan kertomat kriteerit täyttyvät huippumerkkejä halvemmillakin tuotteilla. Pystytyksen ja purkamisen helppous ei paljon paina, jos kumpikin tehdään vain kerran vuodessa.

Sen sijaan käyttötarkoitukseen sopivat tila- ja muut ratkaisut ovat jo huomattavasti tärkeämpiä, joten valinta tulisi näkemykseni mukaan tehdä ensisijaisesti niitä osviittana käyttäen. Ei muuta kuin valitsemaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.