Oivaltava älypuhelin ..

ESKOLA PENTTI 10.11.2014 08:36

Osa meistä karavaanareista vanhenee aivan luonnollista tahtia, osalla tuo vanhenemisen tahtotila vain kiihtyy äärimmilleen. Kukin tyylilään.

Eräs vanhentumisen rajoitukset tunnustava tuttavani katseli taannoin itselleen uutta puhelinta. Halusi kuitenkin nykyaikaan sopivan mallin. Tuollainen .. http://www.doro.fi/Tuotteemme/Matkapuhelimet-ja-lisavarusteet/Doro-Liberto-820/#Tekniset-tiedot . tuli hakuprosessissa esiin. Näyttääpi jopa ihan mielenkiintoiselta?

MTV:n sivuilla näytti olevan juttua .. http://m.mtv.fi/uutiset/it/artikkeli/mtv-n-kokeilussa-alypuhelin-johon-mummukin-voi-rakastua/4478264

Minkälaisia kokemuksia teiltä löytyy vastaavaan tilanteeseen sopivista laitteista.

TURUNEN HEIMO 10.11.2014 11:00

Tuo Doro on helppo käyttää, hinta on kova ja ominaisuuksia ehkä turhaakin karsittu. Tuohon hintaan saa vaikka sääsuojatun ja pudotustakin kestävän puhelinen paljon halvemmalla, vaikka ottaisi sen halvemman 810 mallin. Android puhelimiin saa käynnistimiä ja niistä "doromaisin" on Big Launcher. Saa playgooge-kaupasta ja demoa voi kokeilla. Kokoversio on 8 euroa. Etuna on että toimii sekä halvimmissa että satojen eurojen huippuvehkeissä. Halutessa saa alkuperäisen käyttöliittymän takaisin ja tai voi käynnistyksessä valita kumman haluaa.

http://biglauncher.com/features/fi/ Youtubessakin: http://biglauncher.com/help/fi/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.