Etuteltta + markiisi

IMPIÖ JYRKI 11.07.2014 20:20

Miten onnistuisi käyttää markiisikatoksen lisäksi etutelttaa? Etuteltta on, muta jos laittaisi markiisikatoksen lisäksi pikkupysähdyksiä varten. Miten kiinnitys? Vaununa on Matkaaja 7000. Katon ja oven väli aika pieni, jossa on vielä etuteltan tankojen kiinnityspaikat. Markiisi katolle?

TOIVO MIKA 12.07.2014 11:14

markiisi roikkumaan toiselle puolen vaunua matkan ajaks,jos on telttalista sielläkin

Mika

TOIVANEN JARMO 28.07.2014 14:00

Riippuu ja varsinkin roikkuu kumpaa markiisityyppiä haluat/meinasit käyttää.. jos pussimarkiisia niin hommaa uralistaa ja kiinnitä seinään varsinaisen uralistan alle sopivalle kohdalle että teltan saa asennettua ja ovi liikkuu moitteetta, markiisi siihen roikkumaan. Jos haaveissa kotelomarkiisi niin sille pitää löytyä n.13cm korkea "ylimääräinen" tila seinältä että teltan saa paikalleen ja ovi likkuu ottamatta markiisin nivelputkiin kiinni. Omaan vaunuuni kotelomarkiisi sopii just ja just (kuva alla), isäni vaunuun laitoimme kattoasennuksena samanlaisen kotelomarkiisin. Takapäästä kiinni katolla olevaan kattotelinekehikkoon (Hobby) ja etupäästä tukevaan happopellistä tehtyyn kulmapeltiin, läpirei´ät katon läpi, tiivistäen huolellisesti ja sisäpuolelle riittävän isot aluslevyt. Kiinnikkeen kohta täytyy miettiä tarkkaan että jää vaikka kaappiin piiloon ettei sit hypi silmille...

PALIN MATTI 28.07.2014 19:04

Tässä näppärä pussimarkiisin asennuspaikka. Ei takuulla haittaa etuteltan pystytystä.

IMPIÖ JYRKI 01.08.2014 18:54

Niin, sen tosiaan saa nätisti tuohon telttauraan kiinni, niin voi säilyttää toisellakin puolella. Kiitokset vinkistä. Ei kellään sattus olemaan ylimääräistä, edullista?

NIEMELÄ TAISTO 02.08.2014 09:51

Tässä yksi mahdollisuus jonka minä olen laittanut.On hyvä eikä tule reikiä vaunuun kiinnitys on toteutettu kiskoilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.