Mistä lukko...

KÄNSÄLÄ JUHA 30.06.2014 19:59

Mistä saisi tuollaisen lukon ? Kuten kuvassa 005JPG. näkyy siitä on vipu poikki eli ovea ei saa lukkoon ( eikä sisäpuolelta aukaistua )

HAAPANEN TIMO 30.06.2014 20:08

http://www.vapaa-aika.com/ajoneuvoihin/koritarvikkeet/lukot-kaluste-kori-alusta/matkailuauton-lukko-m1-sisaosalla.html

http://www.reimo.com/fi/52477-matkailuauton_lukko_m1_hsc_d_system/

Siinä kaksi paikkaa, hintakin kohdallaan, euroopassa ei juuri edullisempia olleet.

@timppa

KÄNSÄLÄ JUHA 01.07.2014 16:28

Helppohan sieltä olisi tilata , mutta lomakin alkaa perjantain jälkeen - ei täsä jouda osia odotella . Aikansa pyörittelin osaa kädessä , sitten välähti - miksei voisi yrittää korjata , eihän siinä mitää menettäisi jos osa jo rikki , kuitenkin olisi hyvällä tuurilla olisi toimiva . .. :)

Kun on "peukalokin sijaitsee kämmennen sivussa" ..... Tällainen aikaan saannos siitä tuli ja ihme kyllä toimii . Aikaa meni noin työssä 15 min , kuinkahan kauan olisi pitäisi odottaa pakettia saapuvaksi ...

Vaati vähän lukkosylinteri päästä vivun lyhentämistä 15mm .( 002.JPG) Hyvin toimii vaikka pultin kanta ehkä aavistuksen turhan paksu .

LEHTINEN PERTTI 15.07.2014 00:15

Loistojuttu tuo korjaus. Usein korjattu on vahvempi kuin alkuperäinen, jolloin joskus ei edes kannata vaihtaa uutta osaa koska se on heikko edelleen uutenakin.

Hauskoja ja turvallisia reisuja lukitun oven takana.

KOISTINEN TOIVO 15.07.2014 06:27

Hyvä homma. Toisetkin voivat hyödyntää asiaa Kerran elnakissa piti korjata ulkoripa, kun se oli ulkopuolella semmoinen ulospäin vedettävä muoviläpyskä, jonka siivet kääntivät lukkoa oven sisällä. meni väljäksi sen siipien reijät, ettei jaksanut avata lukkoa. Taivutin metallista samanlaisen läpyskän, ja viilasin ne neliskulmaiset reijät. Tuli tukeva teos, jäi vaan maalaamatta mustaksi kun meni auto maailmalle. Harmi, ettei ollut kuvia, kun ei ollut siihen aikaan tikitaalia. Toivopoika

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.