GoCamp 22" matka-tv

KÄNSÄLÄ JUHA 21.06.2014 22:10

TV GOCamp 22 "

Onko joku nähnyt tällaista tv:tä ? GoCamp 22” LED Flat HD TV, kolme viritintä, DVB-C / T2 / S2. Erityisesti matkailuajoneuvokäyttöön suunniteltu. Televisiossa on sisäänrakennettu vastaanotin DVB-lähetystä varten ja lautasantenni satelliittilähetystä varten. Musta, korkeakiiltoinen. Hint ?? Erikoiseksi tekee tuo viritn systeem. , mahd. tulevaisuuteen liittyvä hankinta ... matkailuautoa / vaunua varten Valitettavasti tuotetiedot puutteelliset http://www.kamafritid.fi/Welcome/Def...ct=true&pid=93

Käyttäjän lisäys viestiin 21.6.2014 klo 22:13:02 Osoite linkki näemmä ei toimi :( Ehkä tästä näkyy? http://www.lahdenmessut.fi/material/lehdistotiedote_kama_fritid.pdf

HALINEN HARRI 22.06.2014 10:54

"ja lautasantenni satelliittilähetystä varten." 22":n kuvaruutuiseen pohjoisessa tarvittava 60-80 cm:n lautanen koneessa? Tarkoittanee satelliittiviritintä?

HAAPANEN TIMO 22.06.2014 11:47

Tuossa vähän enemmän teknistä tietoa: http://www.gocamp.se/produkter/tv-15671595

''satellit-TV via parabol'' Satelliitti tv lautasantennin kautta.

@timppa

HALINEN HARRI 22.06.2014 17:43

Lieneekö totta että Canal Digitalin kortti näyttää mm. Ylen, Mtv3:n ja Nelosen kanavat? Tähän mennessä HD aikana suojaus sellainen että vain CD:n oma laite käy.

Käyttäjän lisäys viestiin 22.6.2014 klo 18:49:28 Siis Canal Digital on suojannut vain omat etunsa ja ei paljoa ole ajatellut käyttäjää.
Laite on tarkoitettu vain yhden satelliitin katseluun (Thor) eli esim. markkinoilla olevat automaattiset lautasohjaimet (hinta muutama 10 euroa) eivät ohjaudu kääntämään lautasta haluttuun satelliittiin kun CD:n laitteesta puuttuu tuo ohjauspalikka. Canal Digital ei halua antaa ohjeita kuinka se kytketään (ei mainittu käyttöohjeessa eikä heidän tekninen apunsa tiennyt puhelimitse tiedusteltaessa kuinka toinen satelliitti viritetään laitteeseen. Esim. 30 euron virittimillä voi asentaa useita satelliiteja, mutta niissähän ei taas CD-kortti toimi.) Ongelman voi kiertää siten että tuollaisella halpalaitteella kääntelee lautasta haluttuun satelliittiin ja katselee vaikka RTL:ltä Formulat ym:t ja kääntää sillä Thorille ja katselee CD:n laitteella suomalaiset ohjelmat.

KÄNSÄLÄ JUHA 23.06.2014 18:29

Kuka nyt tyytyy tänä päivänä pelkästään CD ohjelmiin , kun saatavilla on satoja ilmaisia satelliitteja . Itse käytän Humax HDCI 2000 viritintä kotioloissa . Lautanen tällä varustelulla http://www.satshop.fi/satelliittipaketit/kotiin/satelliittipaketti-80cm-perus-moottorilla.html

Kysymykseni kosti tuota television toimintaa Suomessa , eli miten esim. tekstitys toimii ?

Ks. laitteessahan on antenni 2T viritin .

HALINEN HARRI 23.06.2014 21:39

Kumpi se olikaan se tulevaisuuden T2 vai T4? Jos tv:n satelliittiviritin todella toimii CD:n kortilla (tietenkin se lisävaruste kortille) ostaisin heti kun saisi varmuuden toimivuudesta. Mutta pitäisi noutaa myymälästä? Itselläni on noita satvirittimiä (toimivia) puolenkymmentä kappaletta ja kaikissa on enemmän ominaisuuksia kuin CD:n nykyisillä laitteilla. Vain tuo itsekeskeisyys harmittaa mutta varmaan se osuu vielä heidän omaan nilkkaansa.

KÄNSÄLÄ JUHA 24.06.2014 10:29

Minulla on sellainen käsitys että T2 riittäisi normaalille ihmissilmälle , toisaalta turha ostaa sellaisia televisioita joihin ei ole ks. tason lähetyksiä. Etuna on kylläkin , että Ultra-tv painaa teräväpiirto tv:n hinnat järkevälle tasolle.

Itse olin aikoinaan vuoden parin CD-asiakkaan , mutta täytyy myöntää surkeaa oli asiakaspalvelu . Tympäisi kun aina puuttui mielenkiintoisesta ohjelmasta suomentekstitys - vedottiin aina tekijäoikeuksiin , mutta kyllä rahaa kanavalla omaan taskun ottivat ...

HALINEN HARRI 24.06.2014 11:39

Kyllä kai nykyään kaikissa "maksetuissa" kanavissa on tekstit. Lisäksi viimeisen parin vuoden aikana on myöskin ulkolaisiin kanaviin tullut paljon tekstejä - jopa ihan kunnollista suomea joten ei liene konekääntöä. Kun kanavien taajuus muuttuu käy niin että maksullinen kanava kun sinne tulee entisen ilmaisen tilalle uusi maksukanava alkaa näkymään teksteineen näin esim MTV Leffa -kanavalle. Tuon ominaisuuden kun poistavat minä lähden yli 10 v kestäneestä asiakkaisuudesta ja menettävät sen 40/kk..

KÄNSÄLÄ JUHA 24.06.2014 12:15

Täytyy myöntää asia , joka jarruttaa maksukanavien hankintaa on ajan puute - milloin niin ehtii katsomaan , hyvä jos ilmaiskanavien mielenkiintoisemmat ohjelmat näkisi. Tallentavaa digiboksia en edes harkitse , kun aikoinaan vhs-kaudella jäi paljon nauhoja katsomatta em. syystä .

Nykyinen lähes 5-7 vuotta vanha Grundig 19" akkukäytteinen digivirittimella oleva TV on ongelmallinen , toimii miten sattuu - ohjelmatiedot tahtoo tulla ruotsiksi vaikka asetukset on suomeksi .TV välillä jämähtää yhdelle kanavalle , kaken muutama numeronäppäin alkaa olla epäkunnossa , eikä suostu toimimaan yli 12v jännitteellä ( 13v ei toimi ). Kotona ollessa se on ollut lähinnä kakkosteeveenä. Parempi pitäisi saada - siksi tiedustelin otsikon mukaista uutta vaihtoehtoa. ...

HALINEN HARRI 24.06.2014 13:45

Eiköhän nuo kaikki - missä tahansa valmistetut - ole yhtä huonoja/hyviä vaunukäytössä. Nuo lisäominaisuudet TV:n lisäksi ovat kenties ratkaisevia, sisään rakennettu DVD ja tuo viritin satelliitille kortinlukijalla. Jos saisin varmuuden CD:n kortin toimivuudesta kortinlukijan kanssa ostaisin tuon isomman laitteen (pienemmässä ei tainnut olla S-viritintä). En kuitenkaan vielä usko että ko kortti toimisi siten kuten pitää. Jos saat selville -ilmoittele vaikka yv:llä.

HALINEN HARRI 29.06.2014 15:03

Löytyihän ratkaisu ihan kotimaisilta CD:n sivuilta:

CA-moduuli HD-televisioon CA-moduuli HD-televisioon

CI+ HD-kortinlukijan avulla voit katsella kanavia ilman digiboksia, ylimääräisiä johtoja tai kaukosäätimiä. CI+ HD-kortinlukija laitetaan suoraan television moduulipaikkaan. Huom! Televisiossa tulee olla satelliittiviritin. Katso oheisesta listasta yhteensopivat TV-mallit. GO-palvelu (videovuokraamo, C More Play yms.) vain verkkopalveluna nettisivuillamme.

HDTV ilman digiboksia

Lue lisää

79,00 €norm. hinta 79,00 € Tilaa heti

Eli nyt alan etsinään sopivaa TV:tä vaikka miksei tuo GoCampkin 22" kävisi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.