Autokamera NOOX CAR 2000 APUA

BACKMAN JUHANI 21.06.2014 15:51

Kertokaa hyvät kameran tuntijat kameran asetukset kuika ne tellä on kun ei mee mekäläisen päähän ne niukat ohjeet kun oon yrittäny monella tapaa laittaa niitä mutta aina ne on päin p:tä , jospa eikä toimi mielestäni niin kuin pitäisi. KIITOS?

TERVO JARI 21.06.2014 16:02

Onhan sinulla kyseiset käyttöohjeet ?

http://superkauppa.fi/media/manuals/HDDVR720PAUTOKAMERA.pdf

Kerro tarkemmin mikä "mättää" . . .

BACKMAN JUHANI 23.06.2014 16:31

on minulla ohjeet mutta ei lähde esim käyntiin kun tulee esim rekka tai muu auto vastaan thi porotokka tuulilasin pyyhkijät pistävät välillä käyntii..n välillä ei ,eli millaiset asetukset pitää olla kun menen listatan järjästyksessä?

TOIVONEN MARTTI 24.06.2014 19:24

Ensinnäkin Juhani, mulla ei oo autokameraa enkä oikeastaan tiedä niistä mitään. Ota se huomioon kun luet eteenpäin.

Mutta onkos nyt niin että yrität saada sen motion detection -käynnistyksen toimimaan ajon aikana?

Ymmärtääkseni tuo liikkeestä käynnistyminen on tarkoitettu vain siihen että auto seisoo ja joku liikkuu sen edestä.

Ajatteles miten kamera näkee maiseman kun ajat: liikettä koko ajan! Sehän ei osaa erottaa liikkuvatko tienvarret vai auto. Vastaantulija ei ole sen kannalta erilaista liikettä. Sen pää menee ihan sekaisin eikä se tiedä onko liikettä vai ei eikä siis käynnisty. Jos liikettä on oikein lähellä ja paljon (tuulilasin pyyhkimet) niin se voi käynnistyä.

Eiköhän oikea tapa käyttää tuota kameraa ajaessa ole sen pitäminen käynnissä koko ajan ja se tallentaa muistikortille kaiken näkemänsä kunnes muistikortti tulee täyteen ja sitten tallennetaan uudempaa vanhemman päälle.

Nuin sen kuvittelisin. mot

Käyttäjän lisäys viestiin 24.6.2014 klo 19:43:32 No ni, nyt olen vähän yrittänyt perehtyä tuohon vehkeeseen. Tuo motion detection -homma ei olekkaan niinkuin kuvittelin semmoinen joka käynnistää kameran kun linssissä näkyy liikettä vaan laitteessa on ilmeisesti kiihtyvyysanturi jonka pitäisi käynnistää vehje aina kun auto liikkuu. Jos auto ei liiku laite menee horrokseen josta se herää kun auto taas liikkuu (jos nimittäin se saa virtaa esim. tupsytpistokkeesta).

Siis kameraa ei ainakaan suomalalisen myyjän mukaa herätä vastaantuleva rekka eikä porolauma vaan se että se havaitsee itse liikkuvansa.

Tässähän oppii koko ajan... sma

BACKMAN JUHANI 27.06.2014 21:20

KIITOS

ÖGÅRD PÄRRE 30.06.2014 16:04

Hillainen toi Noox car 2000 kamera on. Vaikuttaa hyvältä ja nyt sen saa 49€. Onko 50 kamera riittävän hyvä vai meneekö rahat hukkaan. Tollaisella kun olisi muutakin käyttöä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.