millaisia kiinnittimiä ja ruuveja

VIERIMAA JARI TAPIO 20.02.2014 18:44

takatalliin haluaisin kiinnittää erilaisia kiinnittimiä ja niihin saisin tavarat jonkunlaiseen järjestykseen . olisiko jollakin tietoa mitä nuihin seiniin voi ruuvailla .auto adria coral 670.neuvoista kiittäen

KOISTINEN TOIVO 21.02.2014 08:02

Takatallin asuntopuoleiseen seinään luulisin olevan parasta laittaa kiinnityskiskot koukuille kansipulteilla, tai onko ne kupukantapultteja. 8 tai 10 mm. Jos pulttien kupukanta näkyy sisällä, niin kun sen lakkaa värilkalla, niin ei niin pistä silmään. Niihin saa raskaimmat tavarat, ja ovat tallin etuseinää vasten, jos joutuu jarruttaman kovasti Takaseinään varmaan vaan ruuveilla, mutta niin lyhyillä, ettei mene läpi seinästä. Ei tiedä onko takaseinässä ruoteita. Myös kipsilevy ruuvit voisivat onnistua takaseinässä, kun ei tiijä mitä materialia se on sisäpuolelta. Kannattaisi kysyä myyjäliikkeeltä asiaa. Toivopoika

Käyttäjän lisäys viestiin 21.2.2014 klo 08:03:36 Unohtui, kannattaa sitten varoa poratessa johtoja, ja putkia

HALINEN HARRI 21.02.2014 17:59

Itselleni jos tekisin niin kiinnittäisin näillä nykyisillä hyvilla liimoilla ja muutamalla ruuvilla sopivan levyistä/paksuista vanerilistaa johon saa tukevammin ko koukut ja kiinnikkeet. Minulla oli edellisessä autossa tuo lista 6-10 mm paksua ja noin 100 mm leveää. Ruuvit vain sen pituisia että menevät vanerin läpi sekä sisäseinälevyn läpi. Listaan oli hyvä kiinnittää isokokoisiakin (ulottuvia) koukkuja joihin sai mm ajoliskat ja johtoniput sekä isommat lepotuolit.

LEHTINEN PERTTI 22.02.2014 06:28

Kiinnitystapaa olen minäkin miettinyt mutta TV-telineelle.

Vaunu on Kabe Smaragd ja haluaisin taulu-TV-telineen kiinnittää jääkaappin etupuolelle, työtason yläpuolella olevaan väliseinään. Onko muuta turvallista kiinnitystapaa kuin irrottaa jääkaappi ja laittaa lista liimalla sinne takapuolelle ja läpipultilla teline seinään kiinni?

Voisiko kokeneemmilta saada ohjeita? Miten tehtaan "Risto" telineet kiinnittää?

Kiinnittää pitäisi kaksinivelinen taulu-TV-teline. Telineessä on kaksi kiinnitysreikää n. 10 cm välein päällekäin. TV on kevyehkö 22", jossa virtalähdekin on erillinen. Painaisikohan pari ja puoli kiloa. Telineen varren pituus n. 30 cm ja tämä siksi, että TV:n saa käännettyä makkurista katseltavaksi, nurkan ympäri.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.