Taittopyörä

VARIS ESKO 04.01.2014 14:57

Viime lehdessämme tarjotaan taittopyörää Sanifer/Bendpilen aika "halvalla". Kertoisitko kokemuksistasi, jos sellainen on ollut alla.

Esko

HYTÖNEN RAIMO 04.01.2014 15:22

Kysymyksessähän ei ole tavallinen, vaan sähköavusteinen taittopyörä, joka selittää osaltaan "halvan" hinnan.

Kokemusta ko pyörätyypistä ei ole, mutta sen käyttökelpoisuus on pitkälti kiinni siitä kuinka helposti se on saatavissa ajo-/säilytyskuntoon. Toinen huomioitava seikka on taittokoneiston kestävyys ja kolmas akun latausmahdollisuus. Käsittääkseni sopii paremmin hyväpintaisilla teillä tapahtuvaan kaupunkiajeluun kuin pitemmille retkille heikompikuntoisilla (sora)teillä), mistä kertoo jo pienehkö pyöräkokokin.

Pienenä esteenä hankinnalle voi olla sika säkissä ostamistapa, koska pyörää ei pääse katsomaan saati kokeilemaan ennen ostamista. Mielestäni hankkimistarpeen sanelee pitkälti käyttötarkoitus, pitempimatkaiseen ja/tai raskaammissa olosuhteissa tapahtuvaan kuntopyöräilyyn sen sopivuus ei ole paras mahdollinen. Toisaalta hankintaa voi myös puolustella heikentyneellä fysiikallaan, joka ei aina ole itsestä riippuvainen (ikä/sairaus).

Eli käyttökelpoinen peli sitä tarvitsevalle, edellyttäen että laatu ja kestävyys täyttää asetetun odotusarvon.

NEVALAINEN TENHO 13.06.2014 13:46

Onko joku tilannut näitä pyöriä ja onko toimitus pelannut? Itse tilasin sähköpostilla 2 pyörää mutta mitään vastausta en saanut. Lähettelin tiedusteluja usemmankin ilman vastakaikua.

TURUNEN HEIMO 14.06.2014 12:21

Taitaa olla niin että vastaavat yhtä hyvin joko palauskyselyyn tai varaosan saatitiedusteluihin. Kyseessä on on kiinalainen pyörä jota on tilattu tuolla Sanifer-merkillä. Jos nyt välttämättä haluaa taittuvan sähköavusteisen niin Makita tekee sellaista ja siihen käy muistaakseni työkalujen akku. Kummankin toimintasäde on vaatimaton.

RANTANEN MATTI 25.06.2014 18:42

80% invaliidille oivallinen apu! 0len ajanut kaksi vuotta Blenbidellä,se meneen minuutissa niin pieneen kasaan että mahtuu H-auton takaluukkuun.Matkan pituus sillä riippuu ,ajotavasta kuten autossakin. Jos ajaa ns,helpolla,ketjuvaihde 3sella ja sähkö 5sella kulkee kevyesti lujaa, mutta akku kestää vain noin 15-20 km. Mutta jos ajaa sähkö 2asennossa ja käyttää omaa voimaa,voi päästä jopa 40mentä kilsaa. Huonopuoli on ne pienet pyörät sillä meno vähän horjuvaa hiljaisissa nopeuksissa.Pyörä oli karavan juhlavuoren kunniaksi alessa alle tonnin,en tiedä saako enää. Pyörää myi ainakin Rintajoupin autoliike,ja luulen että Best karavaniltakin sellaisen saa. Terv; Matti

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.