GoPro kamera

KIRI ESKO 28.12.2013 22:07

Onko kenelläkään kokemusta esim tuosta GoPro Hero3+ kamerasta ,,,onko niin hyvä kuin esitteestä voisi päätellä??? aika arvokas ainakin on

Käyttäjän lisäys viestiin 1.1.2014 klo 19:46:47 Kiitos monista hyvistä vinkeistä.. Vaikka ei ole tarkoitettu juuri autokameraksi, mutta se siinä miellyttää, kun siinä on se kaukosäädin, jonka voi laittaa vaikka rattiin kiinni ja ohjastaa kameraa ajaessa.Samoin sitä kai voisi käyttää reissussa yleiskamerana, kun kokokin onmelkoisen pieni?

TERVO JARI 28.12.2013 22:35

Miulla Jobo, http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=9eumtmwe0o5pt4sb&kategoriaTunniste=Videokamerat&path=VIIHDE%2FKameraKiikari%2FVideokamerat&osuuskauppa=HOK-ELANTO&pageName=Main

Reissussa oli käytössä eilen/tänään, ei hyvä. Valaistusta vaatii enempi, hyvin valaistun parkkihallinkuva hyvää, keskipäivälläkin ulkona tienpäältä kuva pimeää. Ehkä taivaalta tulevan valon suojaavalla lipalla saisi kuvasta paremman. Kuva tuli henkilöauton ikkunalla Jobon omasta imukuppitelineessä.

Kuvaplaatu oli toisix parasta plaatuu . . .

Hyvin näkyi väistöni oikealle kun "itsemurhaohittaja" edelle män . . .

Ehkä käyttötarkoitukseensa tarkoitettu on paikallaan, pelaa itsestään ilman jatkuvaa lataa akku, käynnistä, sammuta, käynnistä, ÄLÄ UNOHDA KUVAAMAAN lataa akku, tyhjennä kortti jne oravanpyörää . . .

Itselläni tuo Jobo on moneen käyttöön ostettu, tosin vain ostettu, muutoin miltei unohdettu . . .

Jos vain liikenteen seurantaan tarvit, osta siihen tarkoitettu laite . . .

HELIN JUHA 30.12.2013 20:49

GoPro on hyvä (paras?) actionkamera, jonka halpoja kiinnikkeitä voi laittaa oikeastaan mihin vaan. Sitten vaan kamera kotelossaan nivelellä kiinnikkeeseen ja kuvaamaan elämänmenoa. Kiinnikkeitä, koteloita ja kiinnitysvarsia löytyy joka lähtöön ja syvällekin pääsee ilman vesivahinkoa. Kuvan laatu on hyvä eikä valoakaan tarvita mahdottomasti. Jotain kamerasta kertonee se, että aika iso osa erilaisista tv:ssä näkyvistä "extreme"-harrastusten kuten lumilautailun, koskimelonnan, laskuvarjohypyn yms kuvauksista on GoProlla tehtyjä. Kun noita ohjelmia tarkemmin alkaa seuraamaan niin yllättävän usein siellä GoPro näkyy.

Mutta autokameraksi silti valitsisin jonkin nimenomaan siihen käyttöön suunnitellun kameran, vaikka kyllä tuolla GoProllakin tuntuu kuvaus onnistuvan.

AHONEN KAI 30.12.2013 23:30

Hintakin sillä Black Editionilla pudonnut jo 300€:oon suomessakin, itse jo maksoinkin Rajalacameraan heidän tarjoushintansa 279, mutta palauttelivat pahoitellen, ettei heillä niitä sitten ollutkaan.

Tuolla nuorison palstoilla sitä kehutaan maasta taivaaseen, ja yksi tyypi tuolla katalonian rallissa näytti miten se pelitti Samsungin luurin kanssa, hyvää settiä muutaman sentin päästä asvaltilta.

Täällä saaristossa, vaikka pitäis olla verovapaata, en ole vielä noihin törmännyt, enemmän tuota piraatti-, tai muuten epäkuranttia skeidaa.

Keväällä käyn hakemassa Sevillasta, ellei muualta vielä parempaa tarjousta tuollaisen: http://www.dji.com/product/phantom-2-vision/ missä voi roikuttaa GoProta.

Autokameraksi on näköjään valinnanvaraa muutenkin

HAAPANEN TIMO 31.12.2013 09:30

Garminilla on pienempi, mutta taitaa olla yhtä laadukas kuin GoPro:

http://marketinginfo1.garmin.com/u/gm.php?prm=UxOAfo7jgd_192648389_599297_23102

@timppa

AHONEN KAI 31.12.2013 16:25

Jossain ketjussa mitä näitä nuorison juttuja nyt onkin, eivät oikein arvostaneet tuota Garminia, jotain siitä puuttui (wifi?) ja joku oli muuten huonompi?

GoProsta ei tunnu löytyvän moittimista noin yleisesti nuorison jutuissa.

Itellä Garmineita moneen lähtöön jo vuodesta miekka ja kirves

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.