Vetopeilit Milenco Grand Aero (Convex) kokemuksia

HOSIONAHO OSMO 04.11.2013 15:04

Terve. edellisessä autossani oli emukin merkkikohtaiset peilit eikä ne nyt niin mahtavat ollu kuin kuvittelin ennen ostoa, ne jonkinverran tärisi ja peilikuva oli aika rajoittunut koska ei näkynyt vaunun yläosaa sekä renkaan kohtaa samalla katseella, vaan joutui kyykistelemään ja etsiä aina haluttu kohta. lisäksi peilikuva oli aika kapea.

Nyt on auto vaihtunut ja peilien osto edessä. Tuo Milencon Grand Aero Convex lasilla kiinnostaisi, koska se ilmeisesti laajentaa näkökenttää jonkinverran, mutta vääristääkö se sitten liikaa verrattuna tasaiseen peililasiin.

Tässä linkki peiliin http://www.neljaysi.fi/verkkokauppa.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3323&category_id=156

Ennen peilien tilausta kysyisinkin, että onko teillä kellään minkäänlaisia kokemuksia kyseisestä peilistä, tai sitten ehdotusta jostain toisesta hyvästä yleispeilistä.

RAINETSALO KARI 06.11.2013 19:47

Noista mainitsemistasi peileistä en tiedä mitään. Karavanlehdessä oli vuonna 2012 numerossa 4 oli Juhani Halmeenmäen peilitesti. Toimituksen valinta oli Repusel Alufor jota saa. sekä pitkin, että lyhyin peilinvarsin. Peilejä suomessa myyvät mm. Sarka Caravan (verkkokauppa) että Motonet. Maahantuoja on Kaha oy ja kaikkia peilin osia on luvattu myydä myös varaosina. Katso linkki http://www.caravan-e-lehti.fi/2012/4/caravan_412.html Noista minulla on parinvuoden kokemus. Istuvat ainakin Volvo V70 peileihin hyvin Näyttöalue on suurempi kuin Emukin merkkikohtaisilla oli.

Käyttäjän lisäys viestiin 6.11.2013 klo 19:51:15 Testi on sivuilla 42-44. Itselläni peilinvarret ovat alaspain. Eivät noin kuin testin aloituskuvassa,

RAINETSALO KARI 06.11.2013 20:15

Lisää tietoa peileistä http://www.autotarvike.fi/peilit.html

HOSIONAHO OSMO 07.11.2013 17:43

Tuo vaikuttaa olevan ihan hyvä vaihtoehto, siihenkin on näköjään saatavilla kuperaa, koveraa ja tasaista peililasia. Onko niistä kokemuksia. Itse todennäköisesti kallistuisin kuperaan joka näyttää laajemmin, kait siihenkin ajan mittaa tottuu vaikka se jonkinverran vääristää.

Milencossa näyttää tosin olevan vielä kookkaampi tuo peiliosa, mutta eihän sekään aina hyvä juttu ole kun ajattelee vastaantulevia rekkoja ja peiliin kohdistuvaa ilmanpuuskaa.

Kiitos muuten linkeistä testiin ja sitten siihen testivoittajan peiliin.

Ei muuta kuin lisää kokemuksia ja mietteitä kehiin.

RAINETSALO KARI 07.11.2013 18:19

Minulla on käytössä myös nuo kuperat peilit.

TUOMINEN MARKKU 07.11.2013 21:38

Oma mielipiteeni kolmen eri vetoauton ajalta, parhaimmat peilit olivat etulokasuojan keskikohdalle kiinnitettävät peilit. Näkymäalue riittävän iso eikä peiliä katsottaessa tarvinnut kääntää päätään, riitti kun vilkaisi peilin suuntaan, olivat sopivasti näkemäalueella. eivät värisseet ja olivat myös melko mukavat asentaa/poistaa. Auton omiin peileihin kiinnitetyistä Hiacen aikana erittäin hiuonot kokemukset, rasittivat alkuperäisten peilien omaa mekanismia ja kun oli muutaman kymppitonnin matkat vedelty, rekan pyörteessä lähtivät niin lisä- kuin alkuperäinenkin peili.

HALMEENMÄKI JUHANI 08.11.2013 18:01

Niin olis, kunhan vaan siinä konepellin ja loksun välissä olisikin enää tarpeeksi rakoa. Harvassa autossa on.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.