JP-caravan tietääkö joku

PALM PEKKA 09.09.2013 13:24

Olen yrittänyt ylläolevasta caravanliikkeestä ostaa kattoluukkua mutta onnistumatta. Onko yritystä enää olemassa, nettisivut ainakin on. Onko yritys luotettava. Ainakin heidän toimintansa ei luotettavaa kuvaa ole antanut.

Lähetin sinne sähköpostin ja odotin 2 viikkoa. Otin uudelleen yhteyttä ja silloin sieltä vastattiin että viesti on siirretty varastoon. Odotin taas 2 viikkoa ja laitoin varastoon viestin. viikon päästä tuli kuittaus että juuri se henkilö on lomalla. Olen nyt odottanut yhteydenottoa mutta tuloksetta.

Jos joku karavaanareista asuu sielläpäin ja tuntee yrityksen niin olisin kiitollinen vastauksesta.

ITE

NIEMELÄ PASI 09.09.2013 13:52

Olet varmaan yrittänyt soittaa?

Monesti yritysten www-sivujen palaute ym. yhteystiedot ovat lähinnä vitsi. Kukaan ei lue eikä viitsi ainankaan vastata lähetettyyn kyselyyn. Poikkeus on tietysti netti-myynti yritykset, kun heillä tulot riippuvat täysin tuosta aktiivisuudesta.

KARJALAINEN ALPO 09.09.2013 14:27

Kyllä JP-caravan on toiminnassa. Olen joskus käynyt sieltä kysymässä jotain tarviketta as.autoon, mutta eipä niillä ole koskaan ollut sitä mitä olisin halunnut.

Viimeksi kysyin viinilasitelineitä. Katsoivat pitkään ja puistelivat päätään. Kaippa niitä ei koskaan kukaan muu ole heiltä kysynyt, kun olivat niin ihmeissään.

VALTONEN MARTTI 09.09.2013 15:16

Ehkäpä karavanliikkeet ei välitä nettivastauksia lähetellä. Mutta kolme kertaa olen kysynyt jotain muista firmoista ( Katri-Antellin leipomo...i.valo oy...ja Atria oy ) kaikista tullut vuorokauden sisään vastaus. Ihmetellyt itekin moista palvelua.

ANTTILA MARKKU 09.09.2013 15:28

Se ei ole kovin hämmästystä herättävää vaunu ja autokauppiaiden keskuudessa.Tässä voidaan nuo varaosat laskea samaan nippuun.En voi olla sanomatta kun edellisen uuden vaunun ostin (solifer)sain kattavan kuvan siitä hälläväliä markkinoista ja takuuasioista.Eipä mitään,ostin taas uuden vaunun ja kas:Kolme myyjää ei viitsinyt edes vastata tarjouksella vaan olivat sitä mieltä ettei semmosia vaunuja enään tänä vuonna saa.Yksi tarjosi vaunusta vaihdossa kuin Esko entivanhaan.Yksi merkin kauppias oli suomen maassa joka suhtautui asiaan myyntihenkisesti ja tarjosi vaihtovaunusta asiallisen hinnan ja myi minulle 2013 vuosimallin vaunun.Että aloittajalle tiedoksi vaunukauppa on niin hyvää hommaa ettei sitä ja varaosakauppaa kannata tehdä kuin silloin jos asiakas ei muuten poistu liikkeestä.

RANTALA MARKKU 09.09.2013 16:28

Tänää soitin ko liikkeeseen tarvike/ varaosa puolelle ja sain yhteyden. Kaksi henkilöä niillä töin,toinen tosin nyt lomalla. En nyt osaa moittia jos en kehuakaan liikettä.

KURVINEN ESKO 09.09.2013 22:09

Minä olen ko. liikkeestä saanut Thetfordin kemssapusseja mutta eipä sieltä ole muuta löytynytkään. Vastaus on hyvin lyhyt, ei ole, ja käännetään kysyjälle selkä. Kun yrittää kysyä, mistä voisi muualta kysellä niin ei edes yritetä miettiä asiaa. Olen päättänyt kiertää ko. kaupan niin varaosa-asioissa kuin mahdollisessa auton vaihdossa.

PALM PEKKA 10.09.2013 06:41

En ole muiden liikkeiden tarjonnasta löytänyr REMIS kattoluukkua ja sieltä mainostetaan että pelkän luukunkin saa. Olen yrittänyt löytää saksasta ym. mutta kun tuo kielitaito on kivikauden tasoa niin eihän se ole onnistunut. Taitaa olla ainoa konsti etsiä se muistaakseni kiuruvedellä toimiva yritys joka tekee sen mallin mukaan. ITE

POIKULAINEN ESA 10.09.2013 07:26

Pekalle vinkki. Käy Reimon sivuilla niin löytyy noin "pika vilkasulla" riippuu minkälainen pitää olla. . Samat tuotteet saa Vapaa-ajasta joskus samalla tuote numerolla tai ainakin soittamalla. Käytä google kääntäjää niin pärjää sivuilla.

TOIVONEN MARTTI 10.09.2013 08:12

Tuolta ainakin näyttäisi löytyvän remiksen kattoluukkuja,e n kyllä katsonut myyvätkö pelkkää luukkua ilman kehystä:http://www.campingtillbehor4u.se/sv/index.html mot

KARJALAINEN ALPO 12.09.2013 20:16

Kävimpä tänään ostamassa viemäriputken 90-asteen kulman. Kuinka ollakkaan sehän oli aivan hyllytavaraa heillä.

VÄLIAHDE JUSSI 12.09.2013 22:29

Minulla särkyi karmanin kattoluukku joku vuosi sitten,sieltä löytyi luukku heti ja kohtuu hintaa. Olen siinä käynyt aina väliin kiirettä tuntuu heillä pitävän Ohan se Rinta-jouppikin hyvä liike.

PALM PEKKA 31.10.2013 20:31

Neljä-viisiviikkoa sitten olin yhteydessä ko liikkeeseen jolla ei kyseistä luukkua ollutkaan hyllyssä. Kysyivät tilataanko. Vastasin että tilatkaa ja toimittakaa laskun kera antamaani osoitteeseen. Mitään ei ole senjälkeen kuulunut. Odottelen mielenkiinnolla miten tämä SUOMALAINEN caravanliike aikoo minua palvella vai palveleeko mitenkään. Keväällä kun alkaa olla aika ottaa auto käyttöön palaan asiaan ja pyydän apua ko luukun tilaamisesta ulkomailta. ITE

HAAPANEN TIMO 31.10.2013 21:33

Mun mielestäni kannattasi toimia juuri nyt. Olisiko paha soittaa tähän ko. firmaan, ja luvata ostaa se luukku, tai jopa maksaa se etukäteen.

Tai sitten näytät meille millainen tavara on kyseessä ja etsitään se.

@timppa

VÄLIAHDE JUSSI 31.10.2013 22:09

Kyllä minustakin kannattaisi soittaa JP:lle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.