pesuaine

HÄMÄLÄINEN HEIKKI 25.08.2013 18:52

Nyt tarvittais vinkkejä hyvästä verhoilunpesuaineesta.matka-auton istuimet pitäisi pestä...suklaata jne.onko esim, spray-pesuaineista kellään kokemusta vai onko perinteinen fairi paras kyseiseen työhön?

HARJULAMPI JUKKA 25.08.2013 19:06

Meillä pestiin auton kaikki verhoilut irrotettuina ja ohjelapun mukaan. Irrotus helppoa vetoketjujen ansiosta. Puhdasta tuli.

KOISTINEN TOIVO 25.08.2013 20:18

Muutama vuosi sitten ostettiin semmonen höyrypesuri, joka samalla imuroi. Sillä pesen päällikön määräyksestä semmosia istuimia, mitä ei voi muuten pestä. Toivopoika

JANHONEN MATTI 25.08.2013 20:36

www.sol.fi

Sol vuokraa pesuria jolla voi pestä matot, sohvat, autojen istuinpäälliset jne paikallaan ilman irroituista aika näppärästi ja nopeasti. Pesurin vuokra 49,50 e/vrk. 50 vuokrauspaikkaa Suomessa.

Viime kesänä oli pesuri lainassa ja päivän aikana ehti aivan hyvin pestä sisäsohvat, olohuoneen maton, käytävämatot, kahden henkilöauton ja matkailuauton penkit ja matkailuauton sohvan Vuokraan sisältyy 1 ltr pesuainetta joka ei kylläkään em. pesuun riittänyt. Puhdasta tuli ilman, että päällisiä tartti irottaa ja kiinnittää. Pesun jälkeen kun päällisten paikalleen laitto voi olla kinkkistä puuhaa.

Elin siinä uskossa, että autojeni penkit oli siistissä kunnossa mutta kyllä vaihtovesistä aina näki, että paljon oli likaan piilossa kuitujen sisällä.

Käyttäjän lisäys viestiin 25.8.2013 klo 20:46:28 Tämän näköinen on laite. http://www.sol.fi/Pesulapalvelut

TURUNEN HEIMO 25.08.2013 23:11

Auton verhoilun pesuun on monenmoisia valmiita kemikaaleja ja siinä ainoassa testissä jonka olen lukenut paras on oli kotimainen Kiilto, Teho- ja tarhasuihke. (vertailutähdet 5.) Sitten Autoglym, Malco ja Finnmaid. (vertailutähdet 4,5, 4, 4) Samassa yhteydessä kokeilivat tuota SOL-pesuria. Tulos helppokäyttöinen, kallis ja ei niin tehokas kuin parhaat kemikaalit. (vertailutähdet 2) Jostain toisaalta olen koneista lukenut että niillä voi saada lian kiinni lopullisesti. Tuohon hintaan kannattaa tosiaan yhdistää kaikki mahdolliset pesut autossa ja kotona miksei jopa kimppavuokraus. Jos pesee päälliset irrallaan joka on tuloksen kannalta paras niin muovia käyttäen saa ne sujutettua paikoilleen helpommin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.