Vaunu paloi poroksi, vain sarvet ovat jääneet

Pertti Lehtinen 03.02.2018 12:21

Ei jäänyt paljoa vaunusta jäljelle, vaunusta, mikä on palanut Sibbessä.
Katso kuva.

Pauli Kaarna 09.02.2018 11:57

Onko kyseinen paikka yksityinen vai yleinen leirintäalue.Näyttäisi olevan kuitenkin reilut etäsyydet viereiseen vaunuun.Noin yleisesti kysyisin kun sfc turva etäisyydet on hyvinkin tarkasti määritelty niin onko yksityisten(liiketoimita) leirintä alueiden myös pakollista noudattaa samoja määräyksiä vai onko niin että tiivistämällä saadaan suurempi tuotto.Määrääkö mikään laki noita turva etäsyyksiä noudatettavaksi.Yleisesti oletan että vakuutus yhtiöt tuskin maksavat korvauksia mikäli tulipalo aiheuttaa tuhoja mikäli ei ole turva välejä noudatettu . Jos joku asiantuntija vastaisi näihin kysymyksiin.Faktoja kehiin kiitos.

Pali

Kaj Nyyssönen 09.02.2018 13:35

Ei taida Suomessa olla lakiin perustuvaa turvaetäisyyttä. Kunnallinen paloviranomainen antaa sellaisen kuntakohtaisen tarvittaessa. Sitten on eri tahojen suosituksia joista ei yleensä poiketa tässä maassa. Mitä vakutusyhtiö noidattaa sitä ei taida edes vakuutusyhtiö tietää.

Pauli Kaarna 13.02.2018 13:33

Ei kovin paljon lisää valaissut asiaa eikä näytä kiinnostavan asian paremmin tunteviakaan. Vai onko niin etteivät lue näitä sivuja.Olen edelleenkin utelias
ja toivoisin niitä vastauksia koska oletan että en ole ainoa kiinnostunut.

Pali

Matti Janhonen 13.02.2018 13:56

Jos turvaväli olisi määräävä tekijä niin palot jotka sattuu parkkipaikalla, autokatoksessa tai autohallissa rajautuisi heti vakuutusten ulkopuolelle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.