Sterckeman&Knaus

LAMMINSIVU ESA 24.02.2008 20:15

Hei! Onko kellään kokemuksia muutaman vuoden vanhoista Sterckeman ja Knaus vaunuista? Stercke lienee jo uutena ollut halpisvaunu,ajaisi tosin asiansa meidän perheessä.Matkailu
rajoittuu kesäkauteen,talvet vaunu parkissa katoksessa.Entä Knaus?Kiitos etukäteen kommenteista

PARVIAINEN HARRI 25.02.2008 18:15

Moro. Meillä on 2005 mallin Knaus Sudwind 500. Ihan on tukeva ja vakaa kulkuinen reissuvaunu, ja kitkavetopää tietysti auttaa menoa. Kohta kolme vuotta vaunu meillä ollut, eikä mitään ongelmia tai vikaa ole vaunussa ollut. Aikaisemmin meilläkin oli ns.talvivaunuja , mutta kun nykyään vaununkäyttö on enempi sulanmaan kuin talvikäyttöä, pärjää satunnaiset talvireissut tälläkin.

VEHNILÄ JUHANI 01.03.2008 09:43

mitä tarkoitat talvivaunulla. meillä oli 89 Knaussi ja koko perheen (5) kanssa siellä viihdyttiin talvet hiihtokeskuksissa. Vaunu on edelleen ympärivuotisessa käytössä muualla. senjälkeen oli Polari ei siinä mitään eroa huomannut saksalaisiin, jollaisessa olemme viettäneet useita talvia.

PARVIAINEN HARRI 01.03.2008 10:44

Meillä edellinen vaunu oli -96 kabe briljant, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja alden pystypannulla. Kyllähän siinä eroa lämpimyydentunteessa tunsi talvikäytössä, verrattuna knaussiin ilman lattialämmitystä. Ilmalämmitys kyllä knaussinkin pitää lämpimänä,mutta vakituisessa talvikäytössä sähköinen lattialämmitys jälkiasennuksena olisi asiaa, ainakin meidän perheen mielestä.

PÖLLÄNEN JUHA 01.03.2008 23:32

Moi! Meillä on ollut stecrkeman ja knaus.Jos näistä valitsisisin niin ehddottomasti Knaus.Tunnettu merkki löytyy tarvittaessa varaosia.Jälleenmyyntiarvo parempi.Muutenkin kokonaisuutena tuntuu paljon paremmmalta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.