Rolls-Royce Phantom Vetoautona?

Mauri Laukkanen 10.03.2019 08:36

Kun olen ostanut uuden vetoauton,niin olisi kiva tietää onko tuosta vetoautoksi?.
Bensaa palaa,mutta se ei ole ongelma vaan kuinka sillä pärjää kun sanovat että esim, Skoda on parempi vetoautona,onko asiantuntija vai vaihdanko sen Skoodaan?.

Toivo Koistinen 10.03.2019 10:17

Jos sen rötkyn pidät, ja pistät pikkusen hoppun perään, nin nauraa kaupunkissa kadulla kulkijat ihtensä tärviölle, että nahkasisustassa pariskunta istuu, ja menee muovi kopperoon kahvipaussille.
Tietysti jos vaunu on samaa kadekoriaa, niin sillon kumartavat, ja paljastavat päänsä, kun lipuu yhdistelmä ohi.
https://www.kabe.se/fi/matkailuvaunut/imperial/imperial-1000-tdl/
Korkeintaan joku kateellinen köyhä saattaa nakata kiven akkunasta sisään, muta se on vain kateutta se, ja sen kärsii nahkaistuimen narinaa kun kuuntelee pyllyn alla hiljaisen hyrinän seurana, jota se veturiiluokan kone pitää.
Vaimo silkkihansikkala kevyesti jalopuu kojelautaa pyhkäisee siinä istuissansa
Mutta jos olet rolssin ostanu, niin ainoastaan V12 koneella, koska toiset rikkaat muuten pitää sinua pikku pyrkyrinä, joka on muka ison auton ostanu mopon koneella.
Mutta jos vaihdat sodaan. Et kovin suurta välirahaa tarvi maksaa ku saat neliveto yetin kahen litran tiiselilä, tai sillä tsi pensakoneella.
Sitten voit sulautua kansaan ydistelmäsi kanssa, ja kun menette baariin kaffile, niin pienenä kurioseettina voit nenäliinan taskustaottaissa vahingossa satanen jos tipahtaa lattialle, jättää se siihen " epähuomiossa"
Se antaa karavaanista vakavaraisen vaikutelman.
Kunnioittaen
Toivopoika

Harri Kolu 10.03.2019 10:21

Hyvä veturihan tuo on. Painava ja riittävästi tehoa, ei vaunu juuri tunnu perässä. Bensaahan se vie reiluhkosti, ja verottaja muistaa vuosittain reippaalla laskulla. Valtuutettua huoltoa ei löydy joka paikkakunnalta, eikä varaosia löydy "hyllystä", tosin Englannista tulevat aika nopeasti. Saa nähdä mitä Brexit vaikuttaa varaosien hintaan ja toimitusnopeuteen. Renkaat kohtuuttoman kalliita. Ilmajousitettuna mukava ajella, eikä peräkään roiku vaunun painosta.

Ville Säynäjäkangas 10.03.2019 10:38

Aloitusviestistä ei selvinnyt auton korimalli. Sedan on vähän vaatimaton sisätiloiltaan, mutta onneksi valikoimassa on myös caravan malli, mihin mahtuu polkupyörät, grillit ja pihakalusteet mukaan. Sedaniin voi kyllä asentaa suksiboksin, niin kuljetuskapasiteetti kasvaa.

Toivo Koistinen 10.03.2019 11:43

Tuota farmari mallia ei ehkä kannata ostaa tumman helmenharmaan mustan yhdistelmällä, koska siinä tulee ehkä kirjavaa kabea vetäissä hieman ristiriitaiset ajatuksen katsojalla mieleen, varsinkin jos vaimo laittaa autoon tummat akkunavrhot.
Tosin kaupassa käydessä siinä on tiettyä arvokkuuta sen lipuesa hiljaa S marketin pihaan
https://tekniikanmaailma.fi/nyt-oksat-pois-rolls-royce-esitteli-vihdoin-cullinan-mallin-tallainen-on-maailman-ylellisin-sarjavalmisteinen-maasturi/
Tosin onhan mahdolista vaihta se kunnon vetoautoonkin sokotan vaihtoehtona, jolloin tuo kabe ikäänkuin sointuu jopa värityksen puolesta, eikä kuitenkaan tarvitse totutusta laadusta tinkiä.
Kun tilaat kyseisen malin tehdaas pyytä kustannksellaan teidät paikanpäälle suunnitelemaan auton sisätilat. Tosin senhän sinä tiedät nykyisen hankkiessasi
Edelleen kunnioitaen
Toivopoika

Timo Haapanen 10.03.2019 12:28

Ei taida olla e-hyväksyttyä vetokoukkua tarjolla rolssiin.

@timppa

Kaj Nyyssönen 10.03.2019 14:07

Rolssi vetää minkälaista letkaa haluat. Laitat puutarhurisi tuomaan vaunusi Lantikalla sinne minne haluat hyvin yksinkertaista eikö vain. Toinen etu saavutetaan siitä että kuljettajasi voi palata kartanoosi Lantikalla niin voit viettää iltaa rauhassa ilman henkilökuntaa. Illalla voit tyylikkäästi ajaa Esson baariin iltapalalle.

Markku Hämäläinen 10.03.2019 16:26
Timo Haapanen

Ei taida olla e-hyväksyttyä vetokoukkua tarjolla rolssiin.

@timppa

Tuskinpa e-hyväksytyn vetokoukun saaminen Rolssiin on ongelma kun sen tilaa yhdessä auton kanssa.
Hintaa voi tulla joku kymppitonni lisää, mutta tuskin se on mikään rajoite Rollssin ostajalle.

Toivo Koistinen 10.03.2019 19:37

Luin tuon aloituksen, ja päsin käsitykseen että Maurilla on jo tuo auto, ja miettii mitä tekisi sillä.
Varmaan ostaissa on vilikassu takapuskurin seutuvile renkaita potkisa, ja kahtonu että koukku on.
Eikun vaunun ostoon, ja se siinä.
Hapamärllä näin rollsin ihka oikeana, ja ihmettelin mikä siinä maksaa. Samallainen kanttikertaa kantti kun lata. Latasaki oli joskus naamassa nelijä lamppua
Tp

Mauri Laukkanen 10.03.2019 19:53

Joopa joo,oletan että homma meni huumorilla läpi,kun minulla on sellainen oletus
että kyseisen auton omistajat ei mökkiä vetele.
Mutta kun rahalla ei ole tai sen omistajalla ideologiaa mihin rahansa sijoittaa,niin oletan että tuo aloite mijoonäärin as,vaunun mökin vedosta oli oletus tai viso?.

Toivo Koistinen 10.03.2019 21:01

Minnoon pettynny. Lulin ihan että sulla on semonen autto, aj päästään kohta asiaan, ja vertaileen mitä eroa on rolliksella, ja kanttilatalla. Pensan syönnissä vaunun kanssa tuskin rolssi kovin juhlii 1600 latan kanssa.
Aikanaan sanelin, kun nokavarta myöden kyselivät latasta. Mulla kuulkaa on varmasti yhtäkova syömämies kun teillä, ja taatusti yhtäiso kääntösäde kun teillä kalliimpien vehkeihen miehillä.
Yleensä puhenaihe jo vaihtuki säähän, tai........
Tp

Hannu Jylhä 11.03.2019 09:02

Rollsin perässä en ole vaunua nähnyt, mutta Porchen perässä olen. Ihan oli uskottava yhdistelmä sekin.


Shaketin ja silinterin kanssa on tympeämpi veivata tassuja maahan kuin lyhyen nahkapusakan. Piste possulle!
muokattu: 11.3.2019 09:05
Toivo Koistinen 11.03.2019 10:42

Nykyään oikeat rikkaat eivät silintereillä, ja saketeilla koreile. Heillä ei tarvitse enää näyttää rikkaalta..
Kunhan tuulipuvussa likuskelevatten, ja veivailevat tassua..
Vaunuilevat vaihteeksi hotelli majailun ohella vahtelun virkistykseksi. Kukapa sitä jatkuvasti noisakan aikaansa kehtaa kulutella. Miten tuola huoneesa makakran lämmität
Leirillä on mukava saunassa porissa kavereihen kansa, tai sitten makkaraa rillikodassa
https://www.is.fi/matkat/art-2000005481009.html
Tp

Hannu Jylhä 11.03.2019 11:09

Luulen Toivo, että on aikas epätoivoista näyttää köyhältä vaikka olisi risainen verkkari päällä jos irroittelee vaunua Rolssin koukusta.

Toivo Koistinen 11.03.2019 13:04

Ei sitä kuule Hannu leirillä katella millasella vehkehellä sinne kaveri työntyy. Kerran, oliko Alatalon, tai jonnekkin kun olin käveleksimässä koiran kanssa sinne tuli yhdistelmä.
Julmettu maasturi kisko melekeen omakotitalon kokosta vaunua perässä. Uutukaisen näkösiä vehkeitä, nin siinä ei ensimmäinen satanen riittäny.
Ei niitä kukkaan tullu töllistelemän. Mies vaan käväsi ilimottautumassa, ja isäntä lähti polokema koneella ohjaamaan eiltä yhistelmää parkkiin.
Saunassa iltasela oli kun muutti matkalaiset
Onhan noita rollsseja myynnissäki. https://www.nettiauto.com/rolls-royce/vaihtoautot.
Tp

Esko Hyttilä 11.03.2019 16:22

Takavuosina oli Schaffhausenissa campingilla RollsRoyce ja vaunu, muistaakseni Burstner.
Kaverillani oli suomessa Jaguar XJS V12 ja perässä Piccolo , koukun joutui teettämään

Pekka Pöntinen 12.03.2019 11:38

70-luvun puolivälissä satuin Rivieralla Juan les Pinsin kämppärissä Rollsin ja vaunun naapuriksi. Piti siitä pieni pätkä ottaa muistoksi kaitafilmille. Oli se sen verran harvinainen näky.
Itse vielä telttailin silloin...

Pertti Aro 18.03.2019 12:41

Olen nähnyt Lincoln Continetal Pullman ja isoimman Kabe telivaunu perässä .Suomessa rekistöröituja molemmat . Leiri isäntä antoi oikein tiukan paikan kahden ison koivun väliin ja kysyi että tarvitaako työntö apua, hän hakee lisää porukkaa Kaben omistaja sanoi ei tarvita peruutti yhdistelmän puitten väliin kertaakan ottamatta eteen päin ja aivan paikalleen . Kaveri kertoi jälkeen päin että tällaista sattuu aina .Hän oli rekkakuski.!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.