Nuo mainiot matkailuasunnot.

HALTTUNEN TEUVO 26.08.2008 22:52

Jos olisi pakko lopettaa, talojen teko tai matkailukulkineen valmistus - niin - ei ainakaan matkailuvaunujen valmistusta.

Matkailuvaunua ei ole rakennettu maakuoppaan vaan maan yläpuolelle. Ei ole liiemmin asbestia, lastulevyä tai lateksia, sade ei tulvi ovesta sisälle, eikä katto ole Alvar Aallon tasainen ( tuota...kuoppakattokin on parempi). Naapuritalon alkaessa tupruttaa supermyrkkyjä, on helppo siirtyä loitommalle. (Vertaa tämän päivän TV 2:n Ajankohtainen kakkonen).

Viranomaisvalvonnassa tehty uusiksi meneviä kouluja, asuntoja, sairaaloita, poliisitaloja - ydinvoimalakin? Kymmenen Papukaijamerkkiä vaunutuotannolle.

"Rakennukset" sopisivat rajan pintaan taistelukaasuja tuottamaan, kun miinat on poistettu. Eikä kukaan kaasuista joutuisi vastuuseen, nehän ovat suomalaisten kotituoksuja vaan - ne supermyrkyt, joista valittajat ovat päästään vialla.

Vaunuista tulisi kehittää enemmän vakinaiseen asumiseen tarkoitettu malli, vai onko jo sellaisia?

HYTÖNEN RAIMO 27.08.2008 00:12

On etenkin jenkkilässä. Mutta ne ovat siellä, eivätkä oikein sovikaan meikäläisiin olosuhteisiin.

MUSTONEN SAKARI 27.08.2008 11:06

Katsoppas tästä linkistä. www.willerbyuk.com Ainakin yksi tuotu jo Suomeen Kauppalehden artikkelin mukaan. T: Sakke

SUORTTI ANSSI 27.08.2008 12:50

Tasakatoista puheenollen enpä ole Suomen maassa montaa harjakattoista autoa/vaunua nähnyt. Ja taitaa kosteusvahingot olla vähintään yhtä yleisiä kuin normaaleissa asunnoissa. Ei tarvitse kun tätä palstaa lukea. Ja kukas sen tietää, mitä aineita on ko. laitteiden rakenteisiin käytetty.

HÄMÄLÄINEN MARKKU J 27.08.2008 17:12

Harjakatosta ja ASUNTOvaunusta puheen ollen: http://www.siilincaravan.fi/pdf/vaihtovaunut/burstner_villa_marine.pdf

HALTTUNEN TEUVO 27.08.2008 20:12

Riittäisköhän, jos paikallaan olevaan vaunuun tekisi katon? Ei niihin vesisateessa kuitenkaan villaa ole laitettu eikä märän lattiavalun päälle muovimattoa. Taitaa eläinpohjaiset tasoitteetkin puuttua. Joo, mutta tosiaan, mitä lienee tilalla.

MUSTONEN SAKARI 28.08.2008 08:37

Minulla ainakin on harjakattoinen vaunu ja on niitä kuluvanakin vuonna muitakin Suomen kamaralle myyty. (Hobby Landhaus) T: Sakke

HALTTUNEN TEUVO 28.08.2008 13:20

Kuvan mukaan katon räystäs kääntyy seinän ylitse, mutta päätyräystäs katosta puuttuu. Pelkään katon tiiveyden olevan päädyssä massasauman varassa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.