Reissun päällä ja apuja vailla.

HÄKLI HANNU 27.03.2016 11:57

Vaunu LMC Dominant .Kasettivessa Thetford liki käyttämätön. Säiliössä vettä eikä ole jäätynyt eikä muutakaan hämminkiä ollut. Paitsi eilen illalla lopetti huuhteluveden antamisen, jos jollain vinkkiä mitä tehdä otan kiitollisuudella vastaan. Saksasta tuotu ei yhtä ainutta ohjekirjaa Suomeksi.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 27.03.2016 12:24

Onko vessa omalla säiliöllä, vai tuleeko vesi juomavesisäiliöstä?

Siis mikä malli on kyseessä? Sarka caravanin sivulla on varaosia ja sieltä näkee mallin ja hajotuskuvat.

http://www.sarkacaravan.fi/

HYTTILÄ ESKO 27.03.2016 14:21

pieni sulake siellä kasettiluukun kehyksessä

INKEROINEN JARKKO 27.03.2016 22:22

Komppaan edellistä, todennäköisesti sulake palanut. Samaisen sulakkeen vaihdoin toissapäivänä ja taas on huuhtelu toiminut moitteetta. Kiitos vain vinkistä matkailuautoilijalle Hossan retkeilyalueen saunassa!

KOISTINEN TOIVO 28.03.2016 07:06

Siittähän sen tietää, onko eri säiliö vessalle, jos on pitänyt erikseen laittaa vesi . Se sulake se on palanut, mutta jos palaa udestaan, om sitten ettittävä palamisen syy. Jos sitten on isommasta kyse, niin pärjää hätätilassa, jos kaataa astiasta huuhteluveden siihen asti kun saa kuntoon Toivopoika

HÄKLI HANNU 29.03.2016 11:44

Nyt jäi toistaiseksi arvoitukseksi. omalla säiliöllä oleva. Löysin sieltä yhden sulakkeen oli ehjä, vaihdoin kumminkin. Ei apuja siitä. Heiluttelin johtoja ja tein kaikkea muutakin, ei auttanut mikään. Parin tunnin jälkeen totesin että olkoon. Laitoin kasetin sisään kait kolmannen kymmenen kerran ja hiukan otti aivoon niin taisi mennä vähän reippaammin paikoilleen. Alkoi toimia ?? On toiminut toistaiseksi olikohan tuolla reippaammalla paiskauksella vaikutusta Jää nähtäväksi ?

JANHONEN MATTI 29.03.2016 12:31

Oliskohan joku mikrokytkin lopettanut vihoittelunsa sinulle.

LEHTONEN JYRI 29.03.2016 13:05

Hyvinkin vika saattoi olla mikrokytkimessä. Minulla kans joskus huuhteluveden tulo loppui. Vika johtui juurikin siitä vessa-astian säilytystilan katossa olevasta mikrokytkimestä. Minun tapauksessani se oli irronut pidikkeestään eikä tunnistanut enää paikalleen laitettua vessa-astiaa.

KOISTINEN TOIVO 29.03.2016 13:09

Onkohan siinä semmoinen turvakytkin, että kasetti kun ei ole paikallaan, niin se ei anna vettä. Jos lie se syyllinen. Taisi olla siinä kannessa minne kasetti liukuu Kasetin sisällähän on semmoinen magneetti uimuri, joka sytyttää merkkivalon, kun se on täynnnä. kasettia kun paikallen laittaa, niin silloinhan sen liukuluukku, ja sulkuluukku on oltava kiini, jotta se oikeassa asennossa liukuu siihen hahloon, joka luukun sisätäpäin avaa, ja sulkee

HÄMÄLÄINEN MARKKU 29.03.2016 13:15

Tuossa omalla säiliöllä olevassa vessassa voi olla neljänlaista eri vikaa, jos sille tulee sähkö .

Johdot, joita heiluttelit joten vika ei ilmeisesto ollut niissä. Sulake, joka oli ehjä. 4.Mikrokytkin. Moottori, joka löytyy paperikotelon alta, kotelo nousee nostamalla.

Vika voi viitata moottoriinkin itsellä meni moottori joka toimi aina jonkin aikaa, kun sitä vähän pyöritti käsin, mutta se oli kuitenkin lopulta vaihdettava.

HÄKLI HANNU 01.04.2016 20:34

Suuret kiitokset Markulle ja muille joita asia kiinnosti. Nyt tiedän ja löysinkin moottorin jota en varmaan olisi osannut noinkin helposta paikasta edes hakea. Nyt kun löydän tuon mikrokytkimen niin olen taas paljon pidemmällä tätä vaunun vessan sielunelämää. Kevään jatkoa kaikille. H.H

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.