katotaan miten ja minne menee,ohan sitä luovuttu jo harrikastaja pojastakin.

VÄLIAHDE JUSSI 11.02.2016 20:36

vaihdan mersuni 2,9td vm 2000 maasturiin.Kunnossa olevaan autoon. kilometreistä ei niin väliä kun,on vain kaikki kohdallaan kovaa ajoa varten minun autossani on vaihdettu jarrunesteet dot 4 luokaksi pakkasneesteet lokinlämittimenvaihdon yhteydessä samoin alden nesteet samat litkut erillinen pääkatkaisin kitka renkaat ajettu 800km aluvanteet jossa on automaattilaatikko-huoltohistoria jostain saatavissa ja nivelet,on ehyet ajettu pois oulun caravanhuollosta tyttömääräs autonmyyntiin tai vaihtoon henkilöauto alutavarakontti kattokaiteet uudet katto luukut finfoam eristys. vetokoukku casetti wc joka, pelaa harmaavesisäiliö,ei lämmitetyt uusi startti ja laturi suorahinta n.26000 euroa markiisi pelaa ja sähkörappu etuteltta on,mutta en ole sitä koskaan käyttänyt,ei syö öljyä. pitäisi olla hinta laatu kohdallaan lasikuitukori että,on helppokorjata ylimaalattu syksyllä 2015,kyllä minä vähän arvelin kun,se jo syksyllä puhu veljensä kanssa.nyt on auto poistettu liikenne käytöstä tällä hetkellä mutta ensiviikolla lähden taas poriinpäin rahtikaravaanarit on etusijalla tähän autoon öljynä on tässä mesen suositelemat öljyt loota 4 vaihteinen maastoautonlaatikko,iskarit saisi vaihtaa.eli jonkunlainen takuu ainakin laiteissa mitkä siihen on pantu tuulilsivaihdettu 2015 ilmastointi kaksi ovinen ajonopeuden säätö jalla luiston esto on auto on kaikinpuolin kunnossa, mutta ckortti olisi poikaa tälle autolle,laatupainaa sanoi entinen ammattivalokuvaaja minulle kun,hänen kameransa käteeni otin ja ihmettelin näin painavaa kameraa. YVsaat enenmän tietoa,mitä nyt tartet.

Käyttäjän lisäys viestiin 11.2.2016 klo 21:36:12 auto on ollut monella omistajalla ennen minua,mutta minulla se ollut viimeiset 2vuotta ja ensi vuosikin,mutta tuolla se nyt lähtee, siis B kortti riittää. Puh 040 7065881

Käyttäjän lisäys viestiin 12.2.2016 klo 15:13:27 puhelin päivystää 24/7 ja se hinta ei ole sitova,mutta katson että,ihan kohtuulinen nyt se pesty ja vahattu päältäpäin.

KERÄNEN MATTI 15.02.2016 23:51

No huhhuh mitkä myyntipuheet. :) Ei millään pahalla, mut himpun vois keskittyä tuohon kirjoittamiseen. Jokseenkin hankalaa luettavaa... ei ihan kertalukemalla aukee.

Niin, siis mikäs auto tässä on kyseessä? "mersu 2,9td" eli lienee Sprintterin alustalla jonkin (kenen?) valmistama matkailuauto.

Taitaa olla siis väärällä osastollakin.

ANTTILA MARKKU 16.02.2016 10:57

Lisääthän myynti- ja ostoilmoituksesi Etuteltan puheiden Tavaratorille. Matkailuvaunut ja vetoautot -palsta on keskustelua varten.

VÄLIAHDE JUSSI 17.02.2016 15:48

Kumpikin arvostelu on täyttä asiaa ei se nyt mennyt ihanputkeen,mutta sama se sille kori siinä on Tabbert lasikuitu päälyste eriste on Finfoman joka ei vedä vettä itseensä ainakaan minulla mökkilaiturissa,uskon ettei matkailuautossakaan siinä on uudet kattoikkunat edessä eristeen paksuuden sanoinkin jo,nyt on pikku yhdistelmän vetäjä korjauksessa ja sille on hankittu sopiva vanha kuiva vaunu,matkaaja.Kaveri lupas panna Mersun myyntiin mutta ei enään samalla hinnalla kun,minä sen olisin myynyt ovenlukko oli jäätynyt etten pääsyt sinne sisälle tänään.Tämä on minun ikiaikainen tapani ilmoittaa jäsenille että, mihin hintaan ne saa nyt myytävät jäsenedut näin myynti on mahdollisimman avointa ja rehellistä.Tuosta hinnasta vain olisin halunnut kestella,ei minusta tähän vuodenaikaan Aldella varutettun Mesen hinta ole olenkaan paha.Jos olisin saanut sen jäätyneen ovenlukon auki olisin jo Tampereella menossa kohti Nakilaa jossa, meillä Rahtikaravaanareilla on tiedossa taas yksiraitis viikonloppu kaveripiirissä.Mutta huommenna vielä kerkiää lähteä,sauna siellä odottaa ja pyhänä takaisin.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.2.2016 klo 15:56:51 Keränen en olekoskaan ollutkaan mikään myyntimies,ne osaa puhua minä en ja enkä,haluakkaan,vaha sanonta kuuluu panomies ei puhu vaan,hän vain panee.Ikää vain tahtoo olla tullu mittariin kun,seisaaltaa kusee niin lahkeet kastuu.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.2.2016 klo 16:24:11 En yleensä harrasta näitä avoimia sivustoja,mutta meni tällä huolimattomuuttani sorry.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 17.02.2016 16:29

Jussille, ja muillekin: lämmin vesi muovikassissa ovea vasten on kova sana lukon sulatukseen.

VÄLIAHDE JUSSI 13.03.2016 14:18

juu tiedän konstin,mutta mistä otat sitä lämmintävettä kun, se eiole lähellä,niin ihan mahdoton konsti käyttää.

SUOMI SEPPO 14.03.2016 16:54

Eipä sitä tarvitse kuin lompsassa ohut muovipussi . Siitäkin kätevää kun nyt ei mene lahkeelle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.