LED-lamppujen tv häiriöt.

LAINE SEPPO 04.08.2015 21:01

Olen vaihdellut halogeenipolttimoita Led-lappuihin vaunussa (Cabby 55f3 vm 04-05). Valoa on ja virtaa kuluu vähemmän. Mutta jotkut lamput aiheuttavat TV kuvan kaatumisen sen jälkeen kun on vaihdettu siihen ledi halogeenin tilalle. Mitä voisi tehdä että saadaan tv näkymään ja voisi pitää luo lamppua päällä? Kaikki ledit eivät kuitenkaan häiritse tv-kuvaa, vain muutama. Ovat erityyppejä vielä. Onko tietoa mikä voisi auttaa? Vaihdanko halogeenit takaisin??

ROSTEN MIKA 04.08.2015 21:13

Mulla sama ongelma mutta stereoissa eli radio säksätti niin maan perk..... ! Paikallistin mitkä ledit sen teki, löyty 2kpl jotka häiriötä teki. Vaihdoin vain ne 2 lediä toisiin ledeihin ja säksätys loppu ! Ehkä sama juttu telkkarin kanssa ??

Mika

LAINE SEPPO 05.08.2015 00:04

Voisikohan olla että levien laatu ei ole ihan tasainen. Minun täytyy kokeilla vaihtamista myös. Pihkura kun on ostettu noita ledejä vähän sieltä sun täältä, ei voi vedota mihinkään takuuseen. Kiitti vinkistä ma palaan asiaan kun olen kokeillut vähän.
seppo

Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2015 klo 00:06:01 Siis ledien laatu. Perk tätä näppistä parissa.

KOISTINEN TOIVO 05.08.2015 06:14

On hyvin paljon eroa laadussa. Meillä sänkyjen pädyissä ledit alkoivat vällkkyä aika pian uutena. Simme Rintajoupilta uudet takuuseen, mutta nekään eivät kestäneeet kun muutaman kuukauden. Sitten ostin tarvikkeesta auton parkkivalo ledit, ne kun ovat semmoisella kannalla. Niin ovat jo monta vuotta kestäneet. Saapi nähdä miten kehittyvät jatkossa. Näyttää olevan henkilöautoissa jo ledinauhaa nuomiovalonauhoja moneen malliin. Myös vilkkuvalo, ja parkkivalonauhamalleja. Mersu, ja bmw audi edelläkäypänä. Koskahan alkaa näkyä katkeimia niissä pisteiden sammuessa. Raskas liikenne on koekaniinina. Toivopoika

HALMEENMÄKI JUHANI 05.08.2015 17:01

Samaa minäkin odotellut että koska alkaa sammuilla. Mutta näyttää olevan hämmästyttävänkin hyvää laatua, eivät taida ostaa halvinta kiinankuraa. Ja ainakin nuo parkki+humari-systeemit on vilkkuvia, näet kun katsot digikameran läpi. Eli ei päällä jatkuvasti, lisännee elinikää sekin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.