Solifer 500l Artic etuteltta pröbleemaa

IKONEN ALEXI 19.06.2015 20:25

Tulipa hankittua viime vuonna ensimmäinen oma vaunu ja vanhan Solikan askeettisuudesta huolimatta pidän tuosta yllättävän paljon.

Isoimmaksi ongelmaksi muodostuikin tuon alkuperäinen täysimittainen etuteltta joka lienee isoimpia rikoksia ihmisyyttä vastaan mitä suomessa on tehty. Tuota on nyt aprikoitu jo pitkään useamman ihmisen voimin eikä se ota luovuttaakseen...

Kangas pujotetaan koko mitaltaan tuohon telttauraan ja tangot tulevat vaunun seinässä oleviin koukunpaikkoihin kiinni mutta mitäs sitten? Kenelläkään tietoa löytyykö tuolle minkään sortin kasausohjetta tai jos jollakulla sellainen sattuisi olemaan kasassa, sisäkuvatkin voisivat auttaa melko paljon.

Nuo ristiliitos-kappaleet kai tuossa eniten tuottaa päänvaivaa. Joihinkin keppeihin on stanssattuna numero 2 isolla mutta ei juuri muuta.

HAAPANEN TIMO 20.06.2015 14:58

Kurkippa linkistä piirustuksia http://www.isabella.net/fi/tuki/pystytysohjeet/runko-piirustuksia

@timppa

HAKALA SAMI 21.06.2015 17:27

No tuata ... jos se on oikeasti se Trio Sportin (helmassa lukee 1-2-trio) orkkisteltta niin eihän sen kasaamisessa oikeesti ole ongelmia, jos vaan varmasti on oikeat osat mukana. Samanlainen putkistohan siitä rakentuu kuin kaikissa täysimittaisissa teltoissa, eikä kovin montaa osaa voi vääriin paikkoihin edes yrittää

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.