Cabbyn kiertovesipumpun sammutus.

ANTTILA MARKKU 14.06.2015 12:28

Omituisena ilmiönä olen pitänyt kun sammuttaa lämmityksen jää kiertovesipumppu termostaatin ohjaamana toimintaan?Muiltakin olen kuullut samaa ihmettelyä.Näkyy Alden ohjauspaneelin näytössä symbolina kun alkaa pyörimään.Ainoa vaihtoehto tuntuisi olevan sammuttaa pääkytkimestä vaunusta virrat.Vihdoin luulen keksineeni kuinka pumput 12v ja 220v saadaan toinmimattomiksi.Cabbyn ylimmästä paneelista jossa myös pääkytkin,selataan nuolinäppäimellä vasemmalla ja oikeallapuolella,keskellä on reset.Selataan valikkoa kunnes tulee lämmitys auki/kiinni kuva.Painetaan off painikkeella lämmitys pois päältä jolloin myös kiertovesipumput lakkaavat toimimasta.Täytyy tunnustaa että pitkä on sytytys lanka ennen kuin välähti.Alemmasta ALDE:n paneelista ohjataan lämmityksen valintaa kaasulle tai sähkölle,mutta kiertovesipumput on päällä kunnes ne Cabbyn paneelista sammutetaan.

Käyttäjän lisäys viestiin 20.6.2015 klo 11:36:37 Ei onnistunut vieläkään.Edelleen kiertovesipumpun toiminnasta ilmoittava symboli kummittelee näytössä vaikka lämmitys on suljettuna.

LEHTONEN JYRKI 25.06.2015 14:57

Sinun pitää sammuttaa lämmityslaite siitä Alden paneelista. Kaasu- tai sähköenrgian valinnan sammuttaminen EI sammuta lämmitintä, vaan ainoastaan kyseiset energiamuodot. Jos siinä on LCD-paneeli, jossa nuolinäppäimet, pitää valikossa mennä "On" symbolin kohdalle sen vilkkuessa ja painat nuolta alas -/off, pitäisi alkaa "Off" vilkkumaan, jolloin lämmitin on sammutettu, eikä pumppu enää pyöri.

ANTTILA MARKKU 26.06.2015 05:21

Minkälaiset symbolit ovat lämmitys laitteen kohdalla.Omastani ei Alden paneelissa ole lämmityslaiteesta kuin energian valinta mahdollisuus.Ylemmässä eli Gabbyn paneelissa on nuo käyttövesi pumppujen ohjaus ja hälytykset,mutta kiertovesipumput tai lämmityslaite ei sieltäkään saa ohjausta.En ole koittanut irroittaa verkkovirtaa ja sitten sammuttaa valikosta lämmitys 12v.Joka tapauksessa jos verkkovirta on kytketty ja energiavalintaa ei ole tehtynä tulee näyttöön että kiertovesipumppu on toiminnassa vaikka lämmitys ei ole päällä.

POIKULAINEN ESA 26.06.2015 05:37

Mikä Alde sulla on? Kyllä se pitäisi toimia noin kuin Jyrki kirjoitti. Katseleppa tuolta ohjeita.

http://www.atstuonti.fi/download.asp?id=43

ANTTILA MARKKU 26.06.2015 09:40

Se on tuo 3010 613.Elikä se on juuri noin että alimmaisesta lämmitintä ohjaavasta panelista virrat nollille.Helppoa kuin heinän teko,jos paneelissa ei ole virtaa ei myöskään symboolit näy joten pumppujen pitäisi olla sammutetut.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.