Kävimmä J. Rintajoupin "Suurnäyttelyssä" tänään.

HÄKLI HANNU 21.03.2015 19:47

Lappeenrannassa heillä oli tälläinen näyttely/ esittely. Meitä pyöri pihalla 2-3 pariskuntaa katselemassa vaunuja ja autoja. Kaikki autot ja vaunut lukossa, ei ensimmäistäkään ihmistä esittelemässä tai ovia aukomassa. sisällä oli sitten pari myyjää esitelemässä autoja joiden hinta lähti tuosta 60.000 ja yli. Saattaa olla että pienet oli kaupat ainakin tänään. Tiä häntä. HH.

KARJALAINEN ALPO 21.03.2015 20:19

Ostin kerran henkilöauton J.Rintajoupiltaja tein silloin kaksi kauppaa ensimmäisen ja viimeisen sen nimisestä likkeestä.

Huijarien kanssa tehdään vain kerran kauppaa.

Erikseen on sitten Rinta-Joupin Autoliike, joka eri asia. Siellä olen asioinut usein.

LIIMATAINEN HANNU 21.03.2015 20:56

Jyväs-Caravanissa on näyttely nyt viikonloppuna, aloi perjntaina ja vielä huomenna on pippalot käynnissä. porukkaa ollut pilvin pimein ja kauppaakin kuulemma käyty mukavasti. Tarjoilua on kävijöille ja henkilökuntaa riittävästi!

VÄLIAHDE JUSSI 22.03.2015 09:02

Alpo Viitanmaa on siinä lähellä,nyt oon taas hyvin utelias mikä teillä kävi? paa hv jos,et viitsi kertoa julkisesti.Viitanmaalta olen ostanut monet vehkeet tämänkin takuut on pelannu.Viitanmaan Hannun puheisiin voi luottaa.

Käyttäjän lisäys viestiin 22.3.2015 klo 09:05:48 Käytiin muuten täällä "Oulun" näyttelyssä Mersulla.

ROSTEN MIKA 22.03.2015 09:45

Viime toukokuussa kävin vantaan J.Rintajoupilla ja löysin nykysen detskuni sieltä, sovittiin paikallispäällikön kanssa kauppa ja sovittiin että heidän tiloissaan toimiva huolto tsekkaa vaunun tekniikan läpi ennen kuin tulen sen hakemaan ja maksamaan pois ! Aikaa huollolle oli 2 viikkoa. Noh, sovittuna noutopäivänä menin niinku sovittu oli ja heti totesin ettei vaunulle ole tehty yhtään mitään ! Samat lamput edelleen pimeenä eikä aldea koekäytetty, aikani siinä kiukuteltuani sain "kaupanpäälle" rappusen ja uuden sähkökaapelin ! Liikkeen pihassa onneksi laitoin jo sähkökaapelin kiinni ja heti huomasin ettei akku ota virtaa vastaan, siihen sain onneksi huollosta heti uuden akun !

Kesä meni kivasti kun lämmintä piisas kelien puolesta, syksyllä kun piti ekakerran laittaa lämmitys päälle treffeillä niin eipä lähteny lämpeemään ollenkaan !

Onneksi sain lainattua tehokkaan keraamilämppärin puhaltamaan viikonlopuksi tuttavalta, muuten ois ollu vilakka viikonloppu mukuloilla vaunus !

Eikun maanantai aamusta linjat kuumaks liikkeeseen, monen puhelun ja kiukuttelun jälkeen sain sitte luvan viedä vaunun "heidän huoltoonsa" takuu huoltoon !

Molemmat kiertovesipumput 12 ja 230v oli paskana, ei vesi kiertänyt. Ja aldesta oli joku piirikortti myös sökö.

Laskua kerty toista tonnia huollon puolesta, pikkasen nauratti ja vitutti kun vaunua hakiessani huollosta kysyivät multa vielä tosissaan että maksanko huollon kortilla vai käteisellä ?? Siinä vaiheessa mulla "hirtti" kiinni ja lupasin survoo yli 9 metriä vaunua myyntipäällikön perseeseen !

Voipi olla että seuraavaa en osta Rintajoupilta !!

Mika

HAAPANEN TIMO 22.03.2015 11:38

Oliko tuo nyt sitten Rintajoupin syy. Itse olisin kokeillut kaikki siinä pihassa, ostohommissa ei pidä hosua.

@timppa

ROSTEN MIKA 22.03.2015 12:46

Jaa että oliko Rintajoupin syy ettei huoltoa oltu tehty vaikka luvattu ja asiaa vielä erikseen kysytty ??

No eihän se tietenkään liikkeen vika ole, EIHÄN ??

Mika

MERINIITTY KLAUS 22.03.2015 18:51

Erälaukolla käytiin kanssa näyttelyssä Lauantaina, kaikkien vaunujen ovet auki ja vapaasti vertailtavissa. Henkilökuntaa paikalla riittävästi, kauppaakin oli tehty.

KÄRKKÄINEN HANNU 25.05.2015 21:38

Itse olen ostanut Adria vaunun ja kaksi Adria autoa nimenomaan J.Rinta-Joupilta Vantaalta. Kaikki huollot on tehty ihan sovitusti, enkä ole tuntenut tulleeni petetyksi yhtään kertaa. Itse olen päätökseni tehnyt ja valvonut myös sen että saan ne asiat mitä luvataan. Lämmitykset ja muut asiat olen aina tarkastanut ennen reissuunlähtöä, ihan samalla periaatteella kun lisäsin vettä takkiin ja tarkistin kaasutilanteen. Uskallan suositella Vantaan myymälää.

VÄLIMÄKI JARMO 26.05.2015 14:47

Meinas ne pullikoira munkin kaas,mutta mä kun kävelin kaiman eli jarmon jutuulle (on sen verran tuttu)ja sanoon kuinka asiat on,se tuli ja sanoo jotta ny poijat tua kuntohon,ja se oli siinä. .JV

Käyttäjän lisäys viestiin 26.5.2015 klo 14:49:17 Eikä maksanu mitää.

VÄLIAHDE JUSSI 26.05.2015 19:39

Olihan JP:läkin näyttely tässä vasta porukkaa oli liikenteessä siellä. Kyllä täällä ja Ylivieskassa hommat pelaa hyvin.Näissä täällä tunnetiussa liikkeissä. Alpo turhaa täältä on lähteä mertaedenmäksi kalaan.

KARJALAINEN ALPO 26.05.2015 20:18

J.Rinta-jouppi ja Rinta-Joupin Autoliike ovat aivan eri firmoja.

Kempeleessä ja Ylivieskassa olevat liikkeet ovat Rinta-Joupin Autoliikkeitä, joissa minäkin asioin.

Mutta J.Rinta-Joupissa en asioi enää koskaan.

KOSKINEN OLLI 26.05.2015 20:59

Onkohan niin, että nämä ulkomailta matka kulkimensa ostaneet ei ollenkaan kehtaa minnekään kirjoittaa, miten ovat tulleet kusetetuiksi?

VALTONEN MARTTI 26.05.2015 22:33

Myös Porissa Rinta-Joupin Autoliike Oy. Parhaan autokauppani tehnyt siellä.

POKKINEN TAPANI 27.05.2015 06:39

Kahdesta Rintajoupista on kokemusta. Takavuosina meillä paloi mersu pihaan ja piti pikasesti saada uusi kulkupeli tilalle. Kaveri suositteli 4-sarjan golffia, kun silloin luotettavaa ja idiootti toimivaa hältä kyselin, sanoi " ei mittän uutta " kun varmaa merkkiä tahi mallia kyselin- Noh Tampereen Rintajoupilta löytyi netissä viimeistä mallisarjaa oleva nelivetoinen motionin farkku ja vielä mukavan vähän ajettukkin. Puhelimessa myyjä vakuutti, että autoa ei ole kolaroitu, eikä muutoinkaan kolhittu, huippusiisti ja täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja, tosin viimeinen huolto juuri mennyt yli. Löin heti puhelimessa kaupat lukkoon, jos hoitavat auton vielä tänään huollon osalta kuntoon ja sovin kaupan seuraavaksi aamuksi. Yön kolkuttelin Nääs junalla Tamereelle ja auto täydessä lumessa, juuri sisään ajettuna, vaikka oli pitänyt olla hallisssa pestynä ja huollettuna. Volkkarin huolto ei kuulema voinutkaan ottaa autoa pikaiseen öjynvaihtohuoltoon ja kuinka ollakkaan heidän oma automaatti pesurinsa oli juuri eilen mennyt rikki ja sen takia auto oli yhä lumisena pesemättä. Tein koeajon ja ihmettelin kun pissapoika ei toimi ja öljy tikussa alarajan alapuolella. Auto muuten toimi kaikin puolin ja turbokaan ei mennyt vikatilaan vaikka kuinka yritin. Noh liikkessä laitettiin 2l öljyä ja pisspoika täytettiin, voi helvitti, paineella toimiva lampunpesin risa ja nesteet muutamalla pikku painalluksella kaikki pihalle. He hommasivat uudet osat, mutta millään niitä ei voi saada tänään paikoilleen ja huoltoakaan ei pystytä tekemään. Ilta saa ja kotiinkin täytyisi. Löin silti kaupan lukkon ja hintaa pudotettiin huollon verran. Kotona selvisi miksi auto oli luminen ja pesemättä. takapuskuri ja se alempi muovihelma länässä. Mitään vikaa ei autossa kuitenkaan ole ilmennyt sen jälkeen, vain perushuollot ja kilometrejä 150.000 lisää. Nyt se on tuolla tallissa ja odottaa nuorimmaisen kortinsaantia. Siitä toisesta Rintajouppi Kempeleestä olenkin jo kirjoittanut ja miten he toimivat Hymerin edustajana. Juuri huomenna menee Hymerimme uuteen kosteusmittaukseen. Mutta oman kokemukseni mukaan en Rintajouppia suosittele kyllä kenellekkään. -tapani-

KARJALAINEN ALPO 27.05.2015 06:46

Tampere on J.Rinta-Jouppi Oy. http://www.rintajouppi.fi/toimipisteet/tampere/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.