Kausipaikka

Topias Mäkelä 23.05.2021 20:30

Olen ajatellut ottaa ensimmäisen kausipaikkani. Mitään aiempaa kokemusta ei ole tästä joten kaikki neuvot yms tervetulleita.

Eli, kannattaako käyttää vaunua normaalisti katsastuksissa vai ottaa pois kilvistä/ laittaa seisontaan? Riittääkö vaunun Kasko vakuutus vai pitääkö ottaa joku muu vakuutus?

Kertokaa vaa kaikki tarpeellinen ja vähemmän tarpeellinen.

Esa Varonen 23.05.2021 22:19

Jotkut alueet eivät hyväksy alueelleen kuin katsastettuja vaunuja.

Markku Koskela 23.05.2021 22:24

Kaasulaitteiden koeponnistus tehtävä, se nyt ainakin, tarkoitan nyt yhdistyksen alueita.


Jori Järvinen 24.05.2021 08:14

Suurin osa alueista ei hyväksy alueelle kuin katsastetut vaunut ja vakuutuksetkin on syytä olla kunnossa. Voihan sitä tulla vaikka tulipalo kausipaikallakin.
Muutama vuosi sitten katselin Riihimäellä lempivaarassa kausipaikalla olevia "vaunuja"...
Ei katsastus konttoria olleet nähneet ainakaan kymmeneen vuoteen, maahan uponneita vaununraatoja ja ympärille rakennettu mitä ihmeellisempiä virityksiä...turvallista jos vaikka se tulipalo yllättää?
En tiedä missä kunnossa sekin paikka on nykyään, ei oo tullut käytyä sen yhden kerran jälkeen.

Toivo Koistinen 24.05.2021 20:12

Kaikkein helpoimmalla pääset, kun olet sitä kausipaikkaa varaamassa, niin sen mihin menet kyselet heitä heidän sääntönsä.
Minun neuvoni on. Pidä se katsastettuna, ja kaskon piirissä, en tiedä onko vaunusa seisontavakuutus, ja liikentestä poisto, kuten autoisa mahollista, sen tietää trafi, kun kysyy heiltä, mutta olimiten oli, se katsastettuna, ja kunnossa pito kannattaa kuiten.
Kun sitten kuitenkin tulee mielen käydä jossain ajelemassa, ei tule eteen se katsastus, ja muu puuha, vaan ainoastan pistät koukkuun vaunun, ja menoksi.
Katsastettuna, ja ajokunnossa pitäminen on parasta vaunulle. On koeponnistettu kaasut, kun vielä kosteusmitteuksetkin pidät ajan tasalla, on mukava leireilä.
Tp

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.